Sluit PC naar TV, radio, Chromecast

Soms moeten we op uw pc of laptop aan te sluiten op de TV. HDMI of VGA-kabel versie, weet iedereen, en op de top is vrij ongemakkelijk.
Draadloze verbinding de beste oplossing en handigste, maar ook duurder.

Sluit PC naar TV, radio, Chromecast

Nieuw we vandaag gebruiken ChromecastDat recenter, weet de hele bureaublad op de televisie te ontwerpen.
Natuurlijk zijn er alternatieven voor Chromecast maar Deze alternatieven niet zo flexibel als weinig Chromecast Ze zijn in staat om gewoon te spiegelen en dat doen.
Hoe kunt u uw PC aansluiten op de TV, draadloos?
Eerst moeten we:
1. Chromecast aansluiten op TV
2. Google Chrome-browser (PC)
3. Google Chrome Extension Beta Cast
Naast het is vrij eenvoudig. Als u de configuratie Chromecast's behandelen, ik nodig u uit om naar te kijken zelfstudie presentatie ChromecastWaarin ik uitgelegd wat het is en hoe te Chromecast gebruiken.
Buiten het scherm ontwerp, Chromecast kent net als andere trucs; het is daarom het meest gekochte gadget in deze periode, de Verenigde Staten.
Zoals je kunt zien hem op de vlucht zijn online films ondertitels, ik nodig u uit om de tutorial te zien "Online films met ondertiteling, zonder kabels op TV"En u zult begrijpen hoe elastisch Chromecast.
Prijzen Chromecast
Video Tutorial - Sluit de PC naar TV, radio, Chromecast


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. const zei hij

  Thank you !!! Opmerking 10 +.
  Goede dag voor u!

 2. Marius Maduta zei hij

  Hallo Cristi, begrijpen dat Chromecast is een soort Wi-Fi dongle, ik heb een LG Smart TV model 2014 en heeft Wi-Fi ingebouwd, kan ik verbinding met elk apparaat Chromecast? Dank u.

 3. Luigi zei hij

  1 2 of Chromecast? Bedankt!

 4. ionutvrabie zei hij

  Kodi Android WINDOWS tv films

 5. donker zei hij

  Salut! Ik wil iets op Voyo kijken, maar als ik op start drukt vraagt ​​me om Widevine Media Optimizer te installeren, zelfs als ik al. Het downloaden, maar mijn Firefox installatie hangt het op grond van het feit dat "het bestand kan worden beschadigd." Ik heb geprobeerd alle mogelijke, maar niets, hetzelfde.
  Heeft u een oplossing voor dit?

 6. dokocr zei hij

  Dank Christus.
  Chromecast 2 nadat ik zag je post en ben zeer tevreden.
  Ik heb twee Chromecast 2 aangesloten op twee tv's in verschillende kamers met een laptop kan doen met Chrome Chromecast de televisies op elke. Twee tabbladen geopend in Chrome en men kan bijvoorbeeld een andere film ontwerpen te zien. Of we willen.

 7. Flavius zei hij

  Hallo,

  Adrian Cristea of ​​om een ​​beoordeling te doen op een OS van Jide Remix?
  Ik zet het op een stok 32 GB zelfs schrijven moet je een stok 8gb helaas heb ik nu niet beschikbaar te gebruiken, het probleem is dat niet of misschien te wijten zijn aan de stok, ik geef me fout "Het besturingssysteem ontbreekt "hoewel ik stap voor stap gevolgd instructiunile.Poate vindt u een oplossing.

 8. Innocent Miclea zei hij

  Heel hartelijk bedankt. Ook voor ten minste!

 9. Ik kocht er zelf een ... .f.interesant ... maar neem dan kunt u ons vertellen meer toepassingen in verband met het ... met meer details ms

  • Cristian zal niet in staat om iedereen tevreden te stellen, ongeacht hoe complex is een tutorial zou maken voor een aantal toevoegingen er google neemt en dat hij gegevens in bulk en we nieuwe bloot in een tutorial, kan hij zeggen Het geeft een boost door de tutorials die ze maken en leggen we onze geest om het op zoek naar extra informatie voor de behoeften van iedereen. Bedankt voor de tutorial.

 10. Hallo,
  Ik kocht mezelf een Chromcast 2 door te kijken naar tutorials Christus. TV is HDMI-modus is 4k en 60 Hz standaard. Laat een probleem voor de projectie van het apparaat dit doet zijn Chromcast 2 een latency onaangename? Kortom, als je een stroom halen met een voetbalwedstrijd op de laptop ziet ok, maar de schokkerig running tv-beeld. In de bioscoop, het nieuws, niet zo slecht, maar de games, waarschijnlijk om games, probeerde ik nog. Waar dynamische beweging is groot, denk ik.
  Als ik zou willen Chromcast 2 elders te gebruiken (een andere ISP, een andere tv) Hoe kan ik de Chromcast resetten? Nu is ingesteld op wifi en TV van huis. Ik zag geen reset-knop op.
  En een laatste vraag klinkt iets van een nieuwe generatie van Chromcast staat 4k?

  Bij voorbaat dank en felicitaties voor Christus en Adrian tutorials!

  • Heeft oog op het feit dat Chromecast site moet een goede draadloze verbinding niet verliezen. Idealiter Wireless AC 802.11. Als alternatief kunt u ervoor zorgen dat uw router is in de buurt Chromecast gemeenschap.

   • Voor mij is de vezel in het huis en met de draadloze problemen die ik eerder had, hoewel ik beneden router en TV in de woonkamer boven. Ik heb draadloze signaal door het hele huis en de parkeerplaats aan de voorkant van het huis, maar de tv is aangesloten via Ethernet-kabel, maar ik getest en werkte perfect en draadloos.
    Ik dacht dat het misschien moeilijk Chromecast missie heeft ontworpen 2 toen de paneel met 4k signaal, dat is waarom ik vroeg me af of er iets klinkt van elk nieuw model Chromecast toonaangevende 4k.

    • Chromecast 1080 ondersteunt 4k. Met 4k de draadloze streaming in, het is moeilijk zonder het zien van problemen. Er zijn pc's die niet kunnen ophalen / restore 4k kabel, niet draadloos te noemen.
     Van wat ik begrijp uit uw woorden, maar de router is te ver. Nu uit en de bron streaming, bandbreedte toewijzing aan de bron en de belasting van de server.
     Het is goed dat je hebt gigabit, maar de server die kan nemen van video, bandbreedte is niet genoeg.

     In streaming hebben we meer variabelen.
     1. Lokale bandbreedte
     2. Latency
     3. Jitter
     4. Bandbreedte bron
     5. Lokale rekenkracht
     6. De snelheid van de vermogensopslaginrichting
     7. Lokale opslag snelheid
     8. Het duurde videoformaat.
     Sommige formaten zijn makkelijker om te vergeten dan anderen streamen. Best om streaming codec is MP4 h264. Een MKV of AVI zijn omslachtig streaming.

     Ps zonder binding.
     Heeft u een woonkamer boven?

     • Bedankt voor de gedetailleerde antwoord. Ik doe een test zal proberen om een ​​videobestand soort voetbalspel rechtstreeks van laptop versturen via Chromecast niets met het internet om te zien of er een verschil is. Zo sluiten alles met betrekking tot streaming en draadloos internet.

      Met betrekking tot de levenden, is het antwoord ja. Noorwegen wonen in een gebied met een panoramisch fjord en boven fjord beter dan op de eerste verdieping, waar het uitzicht gedeeltelijk door huizen van de buren wordt geblokkeerd in de voorste rij gezien.

     • ... ... Noorwegen fjord panorama, voel ik medelijden met mezelf
      Des te beter voor ons, waar vanuit het raam, zie je de buurman ruzie met zijn vrouw.

 11. Stefan zei hij

  Kan online te bekijken vanaf uw telefoon digi tv chromecat 2. Digi online applicatie is geïnstalleerd op je telefoon en ga ok. Dank u.

 12. maximum vasile zei hij

  angrybirds niet doorgaan. Waarom?

 13. Omeo Huţanu zei hij

  Chromecast 2 aangesloten op een lokaal Wi-Fi-netwerk.
  Ik 1 On One + VPN-verbinding. Helaas niet aan de telefoon scherm ChrCast in deze combinatie te ontwerpen. Tenzij ze zijn aangesloten op hetzelfde netwerk. Geolocatie alleen vanwege beperkingen geen toegang tot die pagina's van juridische films, etc.
  Misschien zullen zij iets doen aan de GGL dit doel.

 14. Constantin Necula zei hij

  Dle.Cristian, zal volgen met belangstelling puplicate.Folosesc tutorials Chromecast oktober 1 2015 en werkte perfect tot een week geleden (aprox.până op 20.01.2016) met alle faciliteiten die door u (een kleine suggestie: het is zeer nuttig om Google apicaţie - "videostream voor Google Chromecast" -die toestaan ​​dat filmprojectie TV, in de vorm van een laptop) Maar een week Chromecast TV wordt niet langer erkend als een "Chromecast" op de HDMI-ingang en zal niet starten TV- STBY overschakelen van de enige bron van de tv-tuner HDMI alleen wanneer de TV wordt ingeschakeld!
  Ik denk dat het een upgrade kom op en maakte een! Ik denk dat, omdat Chromecast 1 en ander nieuw manifest op fel.Poate een manier vinden om terug te keren naar de oude firmware en blokkeert nieuwe upgrade.
  Ik weet niet of het van invloed is op dezelfde Chromecast 2.
  bedankt

 15. Cristas zei hij

  Hallo,

  Als u wilt streamen doen vanaf een pc is aangesloten op de router via de kabel, die op een TV Chromecast 1 zal gaan is bevestigd?

 16. Grigor Danut zei hij

  Goede Christus. Ik heb een Smart TV en uit om draadloos verbinding vanaf uw laptop of telefoon te gebruiken cnexiunea "Pair" en werkt vrij goed, vooral op "youtube". Ik wil u vragen om te vertellen me Dacian er een verschil tussen "Chromecast" en coinexiunea "Pair".
  Bij voorbaat dank

 17. crim69 zei hij

  U kunt de video-bestanden van uw computer met behulp van Chromecast videostream extensie voor Google Chromecast zien. In Windows het werkt perfect, nadat hij een oplossing geïnstalleerd. In ubuntu bepaalde videobestanden niet kunnen worden geprojecteerd

 18. Vali Cebotari zei hij

  Hallo Mr. Cristian. Ik heb een vraag, misschien kan ik verduidelijken. Met betrekking tot dit onderwerp vond ik tegenstrijdige informatie. Ik wil graag
  vanaf een laptop te doen streamen vanaf 3 televisies. Ik wens alle televisies 3 dezelfde informatie wordt verstuurd. Oplossing zou werken
  3 Chromecast sites (1 per tv) in het chroom van de laptop zijn 3 ramen / sessies met dezelfde informatie? dank u

 19. Cosmin zei hij

  Salut! Pretty please help me een probleem .... Ik probeer mijn laptop aan te sluiten op een tv, maar slagen er niet, ik kijk voor het netwerk, en niet gebeurt (niet gevonden) niets. hoe kan ik doen?

 20. dokocr zei hij

  Hallo Cristi, onlangs in Cromcast 2 wanneer ze willen het hele scherm van de PC met Smart TV te sturen werkt alleen met audio streaming video. Strimingul video en audio maken alleen wanneer "Dit tabblad casten."
  Enige tijd geleden had geen probleem om audio en video te verzenden met "Cast scherm / venster".
  Ik heb geprobeerd alle varianten hebben we de PC Cromcast 2 resetten.
  Het kan een probleem in Google Chrome upgrade of Cromcast 2 zijn?
  Heeft iemand dit probleem ondervonden?

 21. dokocr zei hij

  Hallo Cristi, onlangs in Cromcast 2 wanneer ze willen het hele scherm van de PC met Smart TV te sturen werkt alleen met audio streaming video. Strimingul video en audio enige optie te maken? Section "project dit tabblad."
  Enige tijd geleden had geen probleem op? "Project en het scherm / venster" audio- en video-afdeling te sturen.
  Ik heb geprobeerd alle varianten hebben we de PC Cromcast 2 resetten.
  Het kan een probleem in Google Chrome upgrade of Cromcast 2 zijn?
  Heeft iemand dit probleem ondervonden?

 22. Romulus Albichei zei hij

  Uw videotutorialele spoor en moest antwoorden op veel van mijn vragen!
  Momenteel ben ik geïnteresseerd 2 Chromecast (die je hebt) in mijn auto! S100 multimediasysteem je hoeft niet de auto om toegang te krijgen tot het internet via WiFi (NOT)! En hotspot Samsung Note GT 2 -N7100 doet dit USB CPC endowment systeem (om de telefoon opnieuw op te starten)! USB-sticks compatibel met WIN CE 6 kalk R3 systeem werkt is compatibel met sommige oudere modellen maar, maar ik denk niet garanderen compatibiliteit met Digi-netwerk die mobiel zijn! Er zou een Miracast oplossing Airlay wifi, maar duur te zijn! En omdat ik al Chroom werpen 2 het wilt gebruiken! Ik postte de volgende video tutorial "Hoe te installeren in UW AUTO CHROMECAST / Android Auto ALTERNATIVE"! Ik denk dat het beter en goedkoper oplossing! Wat denk je dat Mr. Cristi?

 23. Romulus Albichei zei hij

  Ik vergat HDMI AUTO IN HET SYSTEEM! Mrrge zou enige versie radio -zoals in video-aansluiting ?!

 24. constantin Baiculescu zei hij

  Hagel, Cristian.Te waardeer ... dat ,, leren "(zie, heb ik geleerd met diakritische tekens) en pt.noi.Am Dell810Latitude en een AQUOS-YOUTUBE tv.Sharp te gebruiken, we waarschijnlijk?!

 25. par daniel zei hij

  Howdy! Ik kocht onlangs Chromecast 2 en zou graag online cooltv laptop te ontwerpen voor de tv, maar het probleem is dat cooltv online en niet alleen gaan door de chromen ontdekkingsreiziger ... ..exista enige manier om te zien door hen uitgebrachte chroom explorer website

 26. Hallo Cristi,
  Raden een naald Chromecast 2 of router is ok en de ene aan u gepresenteerd in de voorgaande tutorials van TP-LINK Wireless N met? Ik wil een of andere manier te verminderen vertraging bij de spiegel te geven aan het scherm alle PC's. Gezien het feit dat ik wil niet te veel investeren in een apparaat uit als dit, denk aan deze versie: http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link-archer-c20-dual-band-ac750-433-300mbps-archer-c20/pd/DJ9GDYBBM/

  Bedankt en ga zo door tutorials!

 27. Adrian zei hij

  goedenavond
  Ik kocht een Chromecast maar ik kan niet installeren omdat deze is aangesloten router ziet het aangesloten laptop en andere draadloze apparaten, en u niet beschikt over internet verbinding Chromecast wireless.Trebuie enkele speciale instellingen gemaakt?
  bedankt

 28. Salut.te vriendelijk helpen mij en mine.am had Chromecast geïnstalleerd en wilde het installeren wanneer ze beginnen met de installatie nou.in niet toestaan ​​me dat ik inloggen op mijn huis wifi in wifi automatisch in chromecast 8093.de Waarom? Wat moet ik doen?

 29. Er zijn mensen die Chromecast nemen AMAZON.COM, zoals ik heb gedaan.
  Standaard is deze voorzien van 60Hz set.
  Europa moet veel gegevens instellingen 60Hz.Mai, sluit u de draadloze Chromecast je wordt gewaarschuwd dat het apparaat niet werd gekocht van Roemenië, net als sommige draadloze kanalen die je niet mag gaan (zie welke kanalen zijn niet toegestaan ​​wifi in Amerika en die die van Ro).
  Het is belangrijk om een ​​goede draadloze signaal in het huis, als je niet komen met Ookla testspeed 20mbps quilt, dan is de situatie is triest. Chromecast zijn nogal ongevoelig spullen op de radio, het is een goede router dichter aan te sluiten. Ik heb een goedkope router thuis norm N 150mbps theoretisch praktisch 92mbps downloaden, uploaden 96mbps.
  Tevergeefs koopt u een standaard AC-router in huis, zoals Chromecast in 1080 voor al 12mbps zult het nodig om op te stijgen hun internet / local.
  We bronnen op het internet waar prachtige horloge in 1080, zonder stotteren, maar meer toegankelijk en soms filmeonline2013.biz waar sacadeaza of je het gevoel dat het gooien van uw tv uit het raam.
  Als je weet hoe het te gebruiken, Chromecast site is een waardevol instrument.

 30. Retificare: Je moet de gegevens van 60 instellingen op 50 Hz voor Europa.

 31. Marius Cirjan zei hij

  Ik heb nu het bevel van een chroom cast en hebben hem waarschijnlijk morgenmiddag. Help me te optimaliseren?

 32. Samsung tv Salut.am mezelf een slimme en een xp pc we wind er een oplossing ik verbinding via draadloze Ik probeerde allerlei ... maar niet mers.ms

 33. Alexsan zei hij

  Hallo Cristi, kijken met belangstelling uw tutorials en installeerde een Chromecast op tv, maar ik kan je laptop geen verbinding met de tv, zocht ik op de Google Store en de Google Cast-extensie niet vinden !!!!

 34. Hallo Ik heb een probleem, geen verbinding met internet.L tekende ik enige tijd geleden ging na een paar maanden die ik heb nooit gebruikt nu niet langer verbonden met het internet, merkte ik dat we iets veranderen internet zelfs parola.Ma kan iemand helpen?

 35. anoniem zei hij

  Fain, je moet intel-apparatuur, processor, video en draadloze kaart hebben .. weerstand tegen chroom en klik op dat draadloze pictogram in je browser en klaar

 36. Petrescu silviu zei hij

  Hallo. Ik heb een 2-chromecast en ik wil hem met de telefoon verbinden, maar ik heb een probleem. Ik heb geen wifi, dus ik kan op een of andere manier verbinding maken met het internetnetwerk van de telefoon met chromecast, wat natuurlijk in de tv staat. Bedankt ...

 37. Catalin zei hij

  Hoe kan ik Chromecast-films afspelen die zijn opgeslagen op een externe harde schijf?

 38. Hello! Google-extensie gemist? Ik krijg het niet op mijn computer Bedankt

 39. Marian zei hij

  Goedenavond. Fijne verjaardag Kan ik een pc met Windows 7 verbinden met een Chromecast 3 die op een tv is geïnstalleerd, met behulp van een Bluetooth USB-apparaat? Thanks.

 40. Baron Culai zei hij

  welkom
  Ik heb een Chromecast 2 geïnstalleerd via een wifi-netwerk
  Nu heb ik een ander netwerk en kan ik de Chromecast niet opnieuw installeren.
  omdat hij me om zijn oude wifi vraagt.
  Hoe installeer ik de Chromecast?
  Bedankt.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.