Beste foto manager en editor ACDSee Photo Manager 2009-video tutorial

De volgende tutorial zal je leren hoe om grote hoeveelheden foto's te beheren, ik bedoel mappen met veel foto's die door digitale camera's.

Camera film in gevaar wordt gebracht, nu aan de macht is de digitale camera en daarmee kwam het probleem, namelijk het beheer van deze foto's die elke dag groter zijn.

Windows kan hij ons helpen met onze probleem over, maar het beweegt heel erg hard als het gaat om foto's van de vele en grote.

De beste oplossing is om een ​​beroep doen op de hulp van ACDSee Photo Manager 2009 die duizenden foto's kunt beheren met een ongelooflijk gemak.

Zodra ik keek naar foto's van het nut van de ramen en ik wilde snel opgeven voor een foto, op het moment dat het besturingssysteem wordt geblokkeerd, ACDSee nu toen ik ontdekte enige tijd geleden wilde ik het zelfde ding dat ik niet 't doen met bijkeuken geïntegreerd in ramen en merkten dat zelfs wanneer ik stond met zijn hand op de knop scroll door de foto's die zij liepen heel snel alsof ze werden gemaakt om VGA-resolutie (640-480), hoewel die foto's met een resolutie werden genomen de 8 mega pixels.

In een woord, zou ik zeggen dat dit hulpprogramma is SUPER.

Rode-ogen retoucheren gedaan kan worden tijdens het kijken naar foto's in een zeer eenvoudige manier met slechts een paar klikken, zelfs een semi-professionele montage kan alleen worden gedaan in een paar klikken.

U kunt diavoorstellingen te creëren in verschillende formaten, kunt u afbeeldingen verkleinen, we kunnen albums maken, kunt u bestanden van een externe omgeving en nog veel meer te importeren.

Het beste zou zijn voor u om te kijken naar deze video tutorial ACDSee Photo Manager 2009 installeer dan het programma en je begon het organiseren van foto's, deze tutorial is onderdeel van een serie langere video tutorials fotobewerking en videobewerking.

door Cristian CismaruRelated Tutorials


Comments

 1. Bogdan zei hij

  interessant… ik heb ook een cd-sleutel voor hem gevonden

 2. Costel zei hij

  goed programma

 3. Lorena zei hij

  super hard. Ik weet niet wat ik zou hebben gedaan als ik hier had de video's. Bravo !!!! Je hebt een super goede baan. Ik leerde veel dingen

 4. unbray zei hij

  is beter dan photoshop? als dus ik wil hem cd key: d

 5. unbray zei hij

  nu lijkt het niet leuk het krijgen van goede e photoshop: d

 6. alexandra zei hij

  hoe dit programma te downloaden… ..ik wil het ook…: D

 7. @alexandra: Gewoon laten zien hoe de tutorial programma te downloaden, geef spelen op de tutorial en kijken naar alle kop-staart en niet meer lopen en uit te vinden hoe om te downloaden!

 8. Raúl zei hij

  Dus ik zou graag een figuur uit te wisselen uit een foto, de figuur is klein, zoals FAK te veranderen en zonder tonen ????

 9. mario27 zei hij

  Hallo vrienden, een beeldbewerkingsprogramma zoals ACD FotoCanvas weten een of andere manier? bedankt

 10. Ik adviseer Paint net.

 11. costelpescar zei hij

  Interessant .Mulţumesc.

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.