De beste elektronische sigaret, Kayfun V4

Hallo vrienden, vandaag zullen we de beste elektronische sigaret bespreken het moment. Het is Kayfun V4 een tank verstuiver Servis aka RTA ontwerpen in Rusland en uitgevoerd op het hoogste niveau in Duitsland. Natuurlijk niet de kleine Chinese tweetakt drie bewegingen hebben gekloond engineering, om ons een nieuwe te verkopen voor minder vergeten.
Enige tijd geleden We presenteerde verschillende modellen van elektronische sigaretten. Er hebben uitgelegd hoe deze sigaretten en wat zijn de belangrijkste technologieën. Vanaf dan tot nu toe is een hoop veranderd en modellen hebben gevorderd.
Kayfun V4 is een modern en zeer complex model. Deze cursus geeft en ongelooflijke prestaties. Met Kayfun V4 is een echte Titanic wanneer u begint vapezi. Natuurlijk Kayfun V4 om zijn prestaties te ondersteunen hem grote groep naar voren moet geven. Voor de levering van Kayfun V4 gebruik van een elektronisch (batterij) en Wataj Eleaf iStick 50W met instelbare spanning.
Nieuwste modellen van verstuivers die ik gebruikte gaf me zelfs niet 20% niveau van de prestaties die het biedt Kayfun V4.
Om eerlijk te zijn, deze verstuiver is niet "origineel", het is een zeer goed gemaakte kloon. De originele Kayfun V4 is extreem duur (150 euro), terwijl de kloon in Roemenië 100-150 lei is.
Mijn mening over Kayfun V4
Elke keer als ik zie een uitzonderlijke technische prestatie Ik neem mijn hoed af, wat deomeniu komt. Kayfun V4 is een product ontworpen en perfect. Om u een idee mivel precisie-engineering, geef de afbeelding hieronder.
Kayfun regeling ontvouwde V4
De productie van stoom
Mannn en de Titanic. Daarnaast biedt de iStick-modus ook een "gaspedaal" in de vorm van instelbaar stemmen en wattage. U bent niet tevreden met het volume van de geproduceerde dampen, u verhoogt eenvoudig het wattage en bedankt voor hoeveel uw lichaam ondersteunt. Ik en anderen om me heen hoesten elke rook op (vloeibare 6 mg nicotine) als we 20 W overschrijden, en vergeet niet dat het kan oplopen tot 50 W.
Over Kayfun V4 ik kon spreken en tientallen minuten laten zien, en dat als ik haast. Vandaag heb ik net een korte introductie te zien hoe je geïnteresseerd in het onderwerp zijn. Als u wilt gaan in de diepte, laat het me weten in het commentaarveld.
LET OP!
Als u rookt, niet beginnen met roken! Het is een ondeugd die niet zal brengen niets extra. Niet slimmer te krijgen, je bent niet de coolste. Het is een slechte gewoonte die zal verarmen en kwade wil.
Deze tutorial is meer voor de slachtoffers van deze vice (rokers) die willen een uitweg te vinden, of zelfs basilicum minste repareren.
Elektronische sigaretten raken sigaretten niet kwijt, ze bieden u alleen een gezonder en toegankelijker alternatief. Nicotineverslaving blijft bestaan.
Vloeistoffen hebben verschillende concentraties nicotine zijn vloeistoffen die geen nicotine en kan rokers helpen zich te ontdoen van nicotine, terwijl ritueel (koffie, na de maaltijden, etc.)Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. flo13 zei hij

  Voor mij een interessante, ik heb echt niet aan andere modellen gedacht dan degene die je vorige ronde presenteerde, hoewel ik zelfs met de oude niet veel rook, heb ik veel geld bespaard en het was een goede periode waarin ik er tevreden mee was (1,5, 2-XNUMX jaar) waarna ik het opgaf en terugging naar de traditionele, maar bij deze gelegenheid heb je mijn interesse gewekt en ik moet zien hoe ik zo iemand word. Ik weet niet of er iets interessants te presenteren is, maar ik ben benieuwd naar de lading van de vloeistof en ik vermoed dat de batterij lang meegaat. Dat lijkt echt en toont de "prestatie".
  Hij vroeg zich af hoe de rook uit bij de aanraking van een knop en de oude moest de kaken geven heavy))) gaan zoveel rook. Bafta verder.

  • Na drie trekjes niet kon zien bijna niets door middel 18mp kamer. Mijn vrouw kwam en opende de ramen. Dat is echt niet overdrijven. Ik was 20W een 1.3 1.4-ohm weerstand.
   Om een ​​beter begrip te krijgen, kunt u een fles met 30 ml vloeistof in 2-3 dagen leegmaken als u het "serieus" neemt.

   • flo13 zei hij

    Cristi harde meneer, ik moet zeggen dat ik zocht en vond ik mezelf een van 30 w (eleaf) was duurder, maar supeeeeerrr 230 lei hard als je zei dat je niet nodig om de .eu zowel 9-10 w gebruiken en e belea.cred en hopen om hun elke cent te maken en ik heb 3 maanden garantie wordt getest op geen grap. )) Ik wilde u bedanken voor tutorial en suggestie.

 2. FaqyaK zei hij

  We kunnen beter vertrekken allemaal roken, zodat we niet een van die klassieke elektronische sigaret nodig!

  Als je echt wilt stoppen met roken u 3 dingen nodig: karakter, ambitie en trots.

  • True. Prietpraat.
   Helaas, als het gaat om roken, ik heb geen ambitie. Kan ik bijna alles in het achterhoofd, maar niet dit.
   De waarheid is dat ik graag 's ochtends koffie onzin. Koffie waterkoker niet moeilijk om onzin te filteren. Het is mijn tijd, en ik wil niet om hem te lopen.
   Ik heb geen andere ondeugden, alleen sigaretten en koffie en technologie… .a, en jij!

   • Laurentiu zei hij

    Cristi denkt dat het zo beter zou zijn …… "jij, technologie, koffie en jij moet de sigaret afvegen". 🙂 achting.

   • Dumitru G. zei hij

    Hallo Cristian. Ik waardeer uw werk, doen een goede baan voor iedereen! Je hebt gelijk hier, Kayfun 4 is een job well done. Ook al is het een kloon van 90 lei, het werkt heel goed. Na jaren van tabak 36 steeds meer speelgoed dat vind ik leuk. Gezondheid en nog veel meer tutorials !!!!!!!!

    Hoogachtend, Dumitru G.

  • Daniel zei hij

   Motivatie, emotionele intelligentie, algemene ontwaken!

 3. Daniel zei hij

  U moet de ambitie hebben om te stoppen met roken! Ik wist om te stoppen voor twee jaar, en er is pocket en roken 25 jaar sanatate.Am slecht we deden !! E .. golven van de jeugd! ))

 4. Bogda zei hij

  Ik denk niet dat deze video-tutorial zin heeft! Het moet worden verwijderd! Moedig kinderen aan… Mijn mening. Sorry

  • Ik denk niet dat stimuleert kinderen.
   We kunnen niet de dingen te zetten onder het tapijt en doen alsof het niet bestaat.
   Jongeren die willen roken, zie ik niet op het internet, maar omdat ze willen slimmer dan anderen te zijn, sluw als anderen lijken meer volwassen dan ze zijn.
   Maatregelen verbod sigaret advertenties of hun prijsstijgingen hebben gefaald, behalve hoger budget ontvangsten kan. De dezelfde beelden op pakjes, waardoor de indruk dat er iets is super gevaarlijk in het pakket, en hoe zijn jong: adrenaline, gevaar, avontuur, verboden spullen. Deze maatregelen deed niets om de consumptie te verhogen.
   Beter gezet op leerboeken en scholen schokkende beelden op de muren, gooi alle jonge mensen studeren omwille van het gevaar, en voelde als kleine gangsters. Ze waren taboe extreem.
   Het is beter te worden van de wereld geïnformeerd, om te weten wat het is. Op die manier de gevaren te transformeren alledaagse dingen, elke dag, die niet zal aantrekken jonge Astat hard.
   Het spul over het niet weten veel dingen lijken exotische en interessant.
   De verboden vrucht trekt mensen als een magneet.
   Het Amsterdamse experiment bewees hoe het menselijk brein werkt ten opzichte van ondeugden. Toen de "light ones" werden gelegaliseerd, daalde de consumptie onder de lokale bevolking, waarna de toeristen kwamen die de deuren van de respectievelijke cafés braken, aangetrokken door het stopgezette fruit.

 5. Alexandru zei hij

  Ik groet je Christian en ik wil je op deze manier bedanken, dankzij jou heb ik de elektronische sigaret ontdekt en ben ik trouw gebleven aan deze stijl van "roken" nogal stomend, in het begin 3 jaar geleden had ik een stopverf met 2 batterijen en twee cartomizers, nee Ik was er blij mee en ik kon niet stoppen met roken, maar ik wilde niet opgeven omdat het veel goedkoper was. Toen nam ik een clearomizer die 5 + hmm interessant was, maar ik had die hete stoom vanwege de weerstand omhoog, waarna ik evod vond en hier bleef ik super koude stoomsmaak alles wat je wilt, nu ben ik gepassioneerd over alles wat nieuw uitkwam, maar eerlijk als je krijgt om in een paar dagen een flesje van 30 ml vloeistof te laten knappen dan heet het niet langer sparen, ik ben van mening dat we meer aan dit hoofdstuk moeten werken
  Als je vloeistof 300 geven wanneer veel zal terugkeren naar analoge

 6. Adrian zei hij

  Ik 47 jaar en ik stoppen sigaretten voor ongeveer 15 jaar!
  nu kun je me zonder enige verleiding kaken geven! ... zelfs sigaren, wat op het eerste gezicht cool is.
  Ik rookte sinds ik 16 was ... Ik probeerde alles op de markt: van de communistische filtersigaretten (Bega, Timisoara, Boekarest, Cismigiu, ...), de niet-communistische (Bucegi, Nationale, Carpati, ...), en dan de hele serie van geïmporteerde sigaretten (Camel, BT, Golden Dear, Alberia, Marlboro, Kent-old wing, Assos, Lexington, Chesterfield, Greedy Blonde, Dunhill, ... en een lange lijst!)
  Ik plotseling verliet na een super dronken overmatige consumptie van sigaretten!
  a2a dag simtidu me niet verkeerd, ik gooide instinctief alle sigaretten in het huis, en sinds die dag heb ik nooit hebben gerookt!
  Ook ik zal willen deze ambitie te hebben en over de verleiding om te roken in de toekomst te krijgen!

 7. Dan Burtea zei hij

  Hello. Ik ben geïnteresseerd in deze Kaifun sigaret, hoe kan ik het vinden? Ik rook meer dan 30 jaar en vorig jaar nam ik de elektronica, maar ik cam gek gaan en soms wil ik iets beter. Wachten voor meer informatie via e-mail. Dankjewel!

 8. Valentin zei hij

  Ik wens veel meer een tutorial over DSLR met film, instellingen, functies, enz. Je maakte een uiterst interessant, enige tijd geleden over Nikon D5100 en geen kwaad met elkaar over de huidige DSLR en over de doelstellingen, natuurlijk. Alvast bedankt!

 9. Sptzy zei hij

  Beste Christian, ik wil dit soort sigaret te proberen, daarom wil ik een volledige tutorail zoals laden, waarbij luamconsumabile als alleen moeten veranderen of verstuiver worden schoongemaakt te maken? Alvast bedankt !!!

  • Kayfun V4 is een verstuiver weerstanden behulpzaam en ze het alleen doen. Ik zal je laten zien een tutorial, het is heel eenvoudig. Doe niet zomaar Nichrome draad Kantal of een speciale katoenen lont. Die kopen ze een keer en je hebt maanden tot enkele jaren.
   Afhankelijk van hoeveel u opwindend kracht, uithoudingsvermogen complex daarvan zal lager of hoger zijn.

 10. Sptzy zei hij

  "Http://www.cloud9vaping.co.uk/Kayfun-V4" Ik vond dit, LOCOMOTIEF, niets anders !!! 🙂

 11. bogdan zei hij

  30 ml over hoeveel sigaretten betekenen?

  • Adrian Gudus zei hij

   Ze zeggen 2-3 20 ml zou gelijk aan sigaretten. Nu doe je tellen hoeveel sigaretten een middel 30 ml

  • Er is geen exacte equivalentie.
   Ik zal je vertellen wie is mijn verbruik.
   Voordat ik rook een pakje per dag.
   Nu 30-60 ml verbruik per maand.
   De berekening is relatief omdat verschillende merken van e vloeistof anders wordt verbruikt.
   Er zijn vele factoren in het spel zijn. Het belangrijkste ingrediënt beïnvloeden consumptie van vloeibare nicotine. Hoe hoger de nicotine concentratie hoger is, de vapezi minder.
   Materie en aroma ook de hoeveelheid VG en PG (glycol). In VG viskeuzer fluïdum harder en consumeren moeilijker. PG software zal beter en sneller gebruik draaien.
   Een aangenaam aroma zorgt ervoor dat u vaker rookt, een meer neutraal aroma
   Het zou veel te zeggen, dingen die je leert in jaren van e-roken. Misschien zal ik een tutorial waarin je zei over mijn ervaringen roer met elektronische sigaret te doen. Er waren goed en andere minder goed.

   • bogdan zei hij

    Ik gebruikte de elektronische sigaret en ik, en ik kwam 10 ml voor ongeveer 3-4 dagen, en gebruik het alleen als een nacht Helaas acasa.Din closed shop, en de enige in het gebied is niet meer waard om te kopen elders , het was te departe.Un ding merkte ik, dat hoest verdween zo droog in de ochtend als ik gebruikte sigaret vloeistof concentratie 18mg electronica.Foloseam nicotina.Nu noemen het een slecht idee! Mijn gok is dat je moet een te kopen kwaliteit elektronische sigaret, eerste, het probleem wordt voornamelijk gebruikt om te bestellen bateria.Am tine.Momentan kocht het gebruik van tabak, en ik maak mijn eigen elektronische tigarile.Tigara is een oplossing! Verdwijnt geur van rook in het huis en krijg me goedkoper .en dat zegt dat je minder doen rau.Bine nu momenteel opgesplitst

 12. bogdan zei hij

  het is goed als je 30 10 ml dagen, berekend op een pakje per dag

 13. daniel doop zei hij

  Het feit dat ik 3 jaar gestopt ben met roken na 14 jaar roken bracht me 40 kg meer ... de eerste maand was absoluut crimineel (ik wilde een sigaret nemen en hem echt opeten) maar het is gelukt! alle drang om te roken veranderde in eetlust ... Ik begon weer te roken maar de kg bleef ... Ik bereikte van 80 kg tot 120 kg gedurende de tijd dat ik stopte met roken. Ik weet niet wat ik moet zeggen, nu ben ik niet blij dat ik toen wegging ...

  • bogdan zei hij

   dus mezelf! u niet wilt roken, ik kan tas een twist incredibila.Cum koffie en rook, ik doe trece.Asa dat op een dag ja, een dag geen)))

 14. nik. zei hij

  Mooie articol.poate maak een tutorial en over het bereiken van de weerstand, installatie en vloeistoffen met of zonder smaken.

 15. Betaald tabak en geïnjecteerd in de buizen uit tot een derde of de helft van de prijs van tabak tigarilor.Depinde u wilt.
  In mijn ervaring met elektronica kan u vertellen dat: wanneer vapezi dan een dag van 3ml tot hoofd begon pijn te doen na het eten (als marge en een sigaret) van vapat je je mond te branden, je keel droge en vloeibare drankje Trbuse , continue shoot eruit (roken van een sigaret en het lezen, na verloop van tijd, twee andere)
  er zijn geen onderzoeken naar de langetermijneffecten van vapen, ze zeggen alleen "ze zijn minder schadelijk"
  Ik ken iemand die Vapa en diabetes hebben en de dokter hem dat dan elektronisch rookt verteld
  Nu het goed: als je kunt vapat je niet kunt roken.
  en nu ben ik terug op sigaretten, tabak en buizen injecteren uitgekeerd aan een derde van de prijs van sigaretten.

 16. calin zei hij

  Elektronische sigaretten zijn meer schadelijk als gewone sigaretten. en ik voor 01:00 roker. maar ik rook niet regelmatig. Ik kan altijd vertrekken. alles hangt af van de wil van iedereen, die vaak leiden u een sigaret rijdt u op het te verlaten. en als iemand zegt dat het niet me Gant schadelijke mei van elk elektronische sigaret wordt gemaakt dat vloeibaar onzin.

  • Alexandru zei hij

   Calin, maar hoeveel schadelijke "normale sigaret" heeft hij, heb je gestudeerd en gezien dat het erg schadelijk is?
   Ik heb 3 jaar vapen en ik kan zeggen dat ik niet meer moe word, ik hoest niet meer en ik voel me veel beter, dus aangezien ik zie dat ik veel beter ben, denk ik dat ik veel beter ben….

  • Iedereen begon elektronica zal je vertellen dat het voelt beter dan voorheen.
   Nu kan ik niet tas hand in het vuur, dat zijn 100% veilig, maar kan zijn hand op de vulkaan Ik voel me veel beter dan met tabak te zetten.
   We moeten realistisch zijn, niets is 100% gezond. Ik heb gehoord dat als je te veel water drinkt, je de hoek om kunt gaan. Wie had dat ooit gedacht…
   Hoe uit de problemen met elektronica verblijven?
   1. Je moet vloeistoffen met een lage concentratie van nicotine, of geen nicotine.
   2. Vermijd het gebruik van gearomatiseerde vloeistoffen, smaakstoffen zijn problemen.
   3. Pas op silica koord verstuivers.
   4. Heeft de hele dag met haar snuit niet zitten.
   5. Maak het niet een routine (dan koffie en klaar).

   • George zei hij

    Văleuuu maar wat is er mis met silica touwtje? Ik vapez zo ceva.cred dat kayfun, leerprogramma passeren met de nodige details.

    • Misschien, als de reeks silica correct geplaatst, geen probleem.
     Het probleem deed zich in de mijn toen de markt verscheen silica koord reserveringen gemaakt op, maar het weet waar. Ze waren heel anders dan het origineel.
     Probleem:
     Neck irritatie voelde heel vreemd, niets gevoeld. Bovendien werd vroeger de smaak van de vloeistof, heel anders.
     Ik begrijp dat deze strings van silica, terwijl beginnen te desintegreren en gedragen zich vreemd.
     Nu aangezien de Kayfun Ik ben de meester van mijn eigen voorraden. Niemand kan me schieten in de borst.
     Ik weet dat ik gebruik altijd dezelfde kwaliteit, zekering van een cellulose vezel super hi-tech en Ni-chroom draad voor weerstand.
     Ik zal u meer vertellen in de volgende tutorial. Bepaalde informatie zal zeer waardevol voor diegenen die geïnteresseerd.

     • George zei hij

      Patti en ik ben zo met een lage weerstand silica cost.am het probleem opgelost door het kopen van goed en ik maak een draad die Kant gaat kayfun weerstanden ce5cc.aş maar ik vind het moeilijk om ruimteschip pilotat.poate volgende tutorial zal (details, details , details) .eu denk dat een manier 30w genoeg ptr. kayfyn, toch? abur.părerea om 50w is mijn stoomboot.

   • tcp3 zei hij

    Elektronische Sigaretten zijn ook even gevaarlijk. Dat is niet de technologie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. silica, silicose is een lange weg
  VATA nieuwe mode.
  wol heeft andere smaak (best)
  de waarheid is dat katoen absosrbe, houden (het heeft een andere textuur).
  aan silica kun je het "dry burn" geven, aan watten verander je het.

 18. Marian zei hij

  Zoals vaper, ik verlicht toen ik zag dat een dergelijk artikel op de website wordt beheerd door een aantal mensen voor wie ik heb alleen respect en waardering. Ze behoren tot de categorie van de meest geavanceerde in "vaping", momenteel met een 150w Sigel Vertias dat RDA is een freakshow rDNA 40 met mini ingesteld op TC.
  Ik heb een jaar geleden verlaten en analoge rond 4 maanden Ik overtuigde mijn oude, met een v4 Kayfun uit een iStick tobecco v30 2W en één uit ehpro op istick 20W. We hebben allebei hebben veel geld in, maar daarnaast allemaal uit als we rekening houden met hoeveel geld ik gaf maandelijks op sigaretten. Dit alles zonder rekening te houden hoe mooi geur enkele heerlijke vloeistof en hoe gaat het feit dat, logischerwijs, grote elimineren het risico op ziekten veroorzaakt door roken.
  Misschien in de toekomst te presenteren een totrial over DIY waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn. Vervolg succes!

  • Ik wil graag meer in detail te presenteren. Het zou veel te zeggen over deze nieuwe instrumenten verdampt zijn. Helaas zijn er ook bezoekers die van mening is dat het roken te bevorderen waren.

   Ik zie je daar een heel arsenaal aan geavanceerde tools en vooral duur. Ik denk dat de vice've omgezet in passie.

   • George zei hij

    Ik neem aan dat er geen uitleg over het instellen kayfun en haar voorraden? Sin zijn.

   • Sptzy zei hij

    HELP ME !!! - Ik rook anderhalf pakje per dag, ik kan niet stoppen, daarom wil ik overstappen op elektronica. Ik keek naar de presentatie en om geen geld te geven voor allerlei onzin, dacht ik erover om dit model te kopen, maar ik weet niet hoe ik moet lopen, ik zag de tutorial in het Engels die ik hierboven heb gepost, maar dat deed ik niet echt Begrepen, waarom bleef hij die "noten" draaien (aan het begin van de tutorial) ??? Dat is waarom GELIEVE de onderstaande tutorial te doen. Wie het niet leuk vindt, opent deze pagina niet, het is in ieder geval een begin en ik ben me ervan bewust dat de 1 stoffen in de klassieke sigaret schadelijk zijn. Geef ons deze mogelijkheid, of plaats het op je Youtube of Google + kanaal. PS- Er zullen altijd wel een paar circusartiesten zijn die iets te zeggen hebben, want als je een tutorial doet over een appel (fruit), ze zullen zeggen dat er in de staart schadelijke stoffen kunnen spetteren, dat deze E's heeft, enz. Bij voorbaat dank (ik denk namens de PRO tutorial) !!!

 19. voor een goede sptzy
  werp jezelf niet op dure "gereedschappen" als je nog nooit hebt gestoomd.
  Hier krijg je een chit vanaf het begin om te zien als je wilt.
  Cristi tonen u hier een Servis stel het alleen, dat ze doen een ohm weerstand 1,2, 1,5 2ohm ,,,,, ,,,, als je geeft je stomen.

 20. Cosmin zei hij

  Ik heb een vraag, ik zie dat je bent zeer deskundig op dit gebied voor alle soorten elektronische sigaretten niet gepassioneerd roker en ik niet, maar willen een dergelijk geschenk te maken voor iemand die sigarettenrook ten minste een pakje sigaretten per dag, ik moet doen om hem te helpen gewoon laten in termen van materiaal! De persoon heeft 60 jaar en rookt voor een lange tijd. In termen van vocht moet je kopen zou meer kosteneffectief voor een roker te zijn? Of wat aanbeveling je in dit geval? Niet kieskeurig rookt sigaret na sigaret alleen als ze een stuk speelgoed dat alleen zou blijven in haar mond, en ik vraag me af wat de kosten?

 21. prs van geld uit veel, veel meer ieftin.Un stopverf begonnen. eruit alsof ik had: geef uw geld in een maand op sigaretten je grout te kopen en Musa vapezi een maand (zoals sigaretten alleen geld u) .Na een maand faci.lichide begon om te zien wat je kunt vinden in markt (big Berceni, draak ,,,, ,,). head (verdamper) Servis als je wilt (bibileala) .mod (batterij) als je de vapat.

 22. Ik heb een bruikbare "kop" squape (kloon) het lijkt heel eenvoudig te serveren en is de beste kip erin 5 ml en vamo-modus (eerste generatie).

 23. George zei hij

  Hallo . Allereerst respect voor deze site. Ik zou graag willen dat u me indien mogelijk vertelt dat de combinatie tussen "Istick tc 40w en aspire nautilius" gelijk is aan of dicht bij wat u aanbeveelt.
  . Dank je.
  goedendag

 24. En ik stoppen met roken Ik 3 weken geleden en koos vapatul als overgang naar volledig links. Niet al te blij met wat hij beval de jongen geven de winkel plaats van vaping, wilde ik iets dat je jezelf hier gepresenteerd, maar hij wilde niet om mij te laten nemen, adviseer ik te beginnen met een aantal neservisabile iets als jullie hebben laten zien u (Aspire) geloven. En ik de neiging om te gaan om iets professioneler, maar je moet de kwestie te bestuderen.
  Voor mij is het handig dat u gepresenteerd. Good luck!

 25. Mariana Preda zei hij

  Goed! Waar kan dit sigaret en reserveonderdelen voor het te bestellen?

 26. Eusebius zei hij

  Ik heb e-vloeistof gekocht met een nicotineconcentratie die te hoog voor mij is ... wat kan ik doen om de concentratie te verlagen? ... Is het ok om gedestilleerd water toe te voegen?

 27. Eusebius zei hij

  Ok, bedankt voor. Antwoord.

 28. Welke dikte heeft schroefdraad voor de juiste bewijs ik bestelde en ik hou van jou, maar weet niet wat te nemen voor het bewijs lezen over Kanthal, maar weet niet de dikte Wachten voor uw antwoord en als je een tutorial over het laden te maken en het veranderen van de weerstand ok zou zijn, zijn als dat op youtube maar ik denk niet iedereen die TARE .is blij te vertellen.

 29. ionut zei hij

  Ik hou echt van de tutorial en alles wat je hier doet op videotutorial.ro je bent geweldig, je hebt alle respect van ons die waar te leren hebben wanneer we het nodig hebben, hoe goed je bent. Ik sta aan het begin van de weg op het gebied van elektronische sigaretten, ik begon met "eroll c". Ik vond het ontwerp ervan erg mooi en ik kon het niet laten om het niet te kopen zonder het vakgebied en alles wat een elektronische sigaret betekent te bestuderen, in termen van Ik ben teleurgesteld over dit model vanwege het feit dat de vloeistof eruit stroomt als ik + trek en het feit dat ik het 3-4 keer per dag oplaad, voor het ontwerp heeft het 10 van mij, de rest laat veel te wensen over. Mijn verzoek en ik neem aan dat velen van degenen die naar je tutorial hebben gekeken, ons zijn om ons te begeleiden waar we deze elektrische tiara met vertrouwen kunnen kopen en hoe we de weerstand of lading kunnen veranderen, iets dat gedetailleerder is in dit model. Bedankt!!!

 30. Aurelian zei hij

  Hallo, heeft iemand idee als:
  1. PCB batterijen (Protected Circuit Board) met 3 millimeters langer passen in de huidige modus?
  2. er geen vloeistof op het Roemeense PG (propyleenglycol)
  Laat het me koppelingen
  Bedankt!

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.