Wat is het en hoe kunnen we goed HI5 - HD video tutorial

Wat is hi5?

Nou hi5 is een sociaal netwerk (sociaal netwerk) waar het hebben van een account, kunt u foto's uploaden, vrienden aanvaarden, commentaar geven op je foto's en je vrienden.

Je kunt je gedachten schrijven in de "log", kunt u zelfs nummers uit hi5 je vrienden, dit alles in een virtuele omgeving, het maken van een rekening in slechts een paar minuten (maximaal 2 minuten) in te stellen en aan te passen wijden zal langer duren afhankelijk van uw voorkeuren, maar je beter komen om deze tutorial te bekijken!

Terwijl ik deze regels schrijf is al een account hi5!

Adrian Burlugeanu

Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Irinel zei hij

  goede tutorial

 2. Irinel zei hij

  eerste les gedaan door Adrian .. Bv man

 3. Adrian zei hij

  @Irinel: correct maar alleen de eerste zal zijn anderen! Dank je wel!

 4. @Irinel: Ook ik vond het leuk, geconcentreerd en goed uitgelegd wat problemen.
  Super werk Adrian.

 5. Adrian zei hij

  @Cristi-admin: Heel erg bedankt Uncle Admin ">"> Ik bloosde :))

 6. bogdan zei hij

  goed adrian

 7. @AdrianBravo man, ik vond de tutorial, je was heel relaxed, nooit voelde het nu uw eerste tutorial.Sper doen was en zo, hier bied ik u twee thema's namelijk: over de Google Chrome-browser en een tutorial over een software gekozen door u, dat werkte, mix tracks, op te waarderen, enz..

 8. Adrian zei hij

  @bl: Opgemerkt en ik ben me ervan bewust! Ik zal ze maken! Maar je hebt om te betogen met Christus als hij wilde maken over Google Chrome en nu zien aan wie Ramna "load" =))

 9. meeuwen zei hij

  bravo heel relaxed mooie videotutorial eerlijk ffbine hoop zoveel videotutoriale vanaf nu heb ik eerlijk gezegd dacht alleen Christus kan worden begrepen, maar boby en zie werk verscheen als de derde goed ik weet dat ik doe ffbine hi5 en profielen, maar alleen als Ik wist dat dit was oki videotutorial verder succes.

 10. meeuwen zei hij

  manier kan een videotutorial over zoekmachine safari vroeg ik je een keer, maar kreeg geen antwoord ms en nogmaals gefeliciteerd.

 11. danezu zei hij

  Adrian Leuke tutorial en zeer goed uitgelegd als mutli BAFTA tutorials.

 12. laurier zei hij

  Het zuur hoe soms moet je een aangename stem en het schrijven calma.E evenals goede stem synchroon met wat er werkelijk doen en zelfs niet denken hoeveel van de redenen blijkbaar banale.Imi details zoals dat en de mensen zijn over het algemeen videotutorial.ro niet "robotachtige mensen" zoals te zien op sommige videotutoriale gemaakt door buitenlanders en zelfs Roemeense onze.

 13. @meeuwen:
  Een video tutorial over het doen van safari browser die steeds sterker en kan niet worden genegeerd door een krachtige op videotutorial.ro.
  Bedankt voor het voorstel.

 14. Andrew zei hij

  Bravo Moge Adriane blijf het goede werk! :-Bd. En het ding over de chat is heel goed voor dat je niet hoeft te wachten om te antwoorden op vragen krijgen.

 15. meeuwen zei hij

  mersii dan alle cristii

 16. dumitru32 zei hij

  In onze Moldavië is een andere populaire sociale netwerksite Odnoklassniki.ru Natuurlijk is het goed voor cunascatorii Russische taal ...

 17. Adrian zei hij

  @dumitru32: Ik ben het met u Ik weet dat ik in de site en niet begrijpen niets eu.numai k voor het in het Russisch, maar weten dat de site vertalen collega's of collega's op zoek zou betekenen ... zoiets ... Ook jullie allemaal langer geconfronteerd . md I en I achterhoofd, maar het ondersteunt Roemeense taal!

 18. Bogdan zei hij

  respect voor de baas

 19. Miky zei hij

  Ik ben het met u allen, het is moeilijk tutorial.

 20. Adrian zei hij

  @Miky: Je kunt niet, of niet weet ik, ik heb nooit veel in hi5 gespeeld, het is mijn passie, voelen zich aangetrokken tot anderen belangrijker dan een gewone hi5! Ik weet dat voordat je nu kon dat niet weten als je kunt of wat te doen ...

 21. bordas marcel zei hij

  meeuwen:
  mersii dan alle cristii

 22. valoasa_val23 zei hij

  ff goed, ';'

 23. welke naam ie utilizatolui geven

 24. bannatul zei hij

  Vraag een admin om volgende klas IPs debanneze: 91.206.194.XXX

  Ik heb iemand op de computer met een programma (niet te vergeten codenaam) terwijl ik in het toilet, vervloekte hij de puinhoop en online op verschillende sites, en de tweede ging en als je op videotutorial. en vertelde me dat ik werd verboden.
  Ik moest naar mijn neef die ik kan schrijven ....

  • bannatul: Neem een ​​admin om volgende klas IPs debanneze: 91.206.194.XXX kreeg ik iemand aan de computer met een programma (niet te vergeten codenaam) terwijl ik in het toilet, vervloekte hij de puinhoop en online op meer ging meerdere sites, en de tweede krijg ik op videotutorial.ro toen ik zei dat ik was bannat.A moest naar mijn neef die ik kan schrijven ....


   Stop dan met het indienen van opmerkingen, niet verhogen we het geld, als je de berichten te houden en we zullen moeten ip banam vanaf nu sturen opmerkingen.
   Wie niet wat gezond verstand regels volgen zullen in het algemeen verboden zijn vergevingsgezind, maar toen de man: bespot website en / of bandbreedte verbruiken door het downloaden tutorials en / of onfatsoenlijk is taal-en / of stuur dezelfde berichten herhaaldelijk etc, kunnen we niets doen, moeten we actie ondernemen.

 25. jb fan zei hij

  Ik heb de film niet laden!
  plizz zeggen me hoe kan ik hi5 rekening te doen!
  zal meer rogggg

 26. Doru zei hij

  Goede tutorial!

 27. Biank zei hij

  qm kan video's q hi5 foto gezet?

 28. het beste uitgelegd maar ik ben een beginner en begrijpen niet waarom ik moest schrijven om op te nemen formularu schriftelijk te verdedigen op www en hoe je het zegt, maar ik weet niet hoe te scrie.ms

  • oana: Beste uitgelegd, maar ik ben een beginner en begrijpen niet waarom ik moest schrijven om op te nemen formularu schriftelijk te verdedigen op www en hoe je het zegt, maar ik weet niet hoe te scrie.ms

   Nou ik zeg de mond, maar als je kijkt naar de tutorial en zie wat ik schrijf het?
   Schrijf hi5.com
   HiFive regel, vijf 5 betekenis in het Engels. en pronator faiv dus definitief uitspraak "haifaiv"

 29. Kassandra zei hij

  Het is een wonder .........

 30. Bedankt dat je zoveel pt.film nuttig voor mij!

 31. bogdan zei hij

  Thanks adimin

 32. frumusikandreea zei hij

  andreea

 33. Ik Sall me laten zien anders Ik ben moe Canad hi5 rekening kunt u mij zeggen dc

 34. niemand weet hoe hij een pagina op hi5 moet maken uit hi5.com/start.com

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.