Wat zijn de beste spanning stabilisatoren

Wat zijn de beste spanning stabilisatoren
4.3 (24) 85%

Wat zijn de beste spanning stabilisatoren
Wat zijn de beste spanning stabilisatoren

Wat is de spanning stabilisator?

Het is gewoon een apparaat dat de voedingsspanning stabiliseert.
normaal netspanning moet 230VMaar nooit echt.
Dag, toen de wereld-intensieve elektriciteit voltage kan afnemen.
'S Nachts als de wereld slaapt, kan de bloeddruk verhogen.
Dat overkwam me, waar ik 220-230 dag volt en nacht 260-270 volt.

We klacht energieleverancier!

Dit heb ik gedaan, en inderdaad kwam jongens.
Wanneer gemeten als een normale dag kwam, bloed was normaal.
Het contract met energieleverancier schrijft dat de afwijking van +/- 10% toegestaan.
Dit betekent dat (als hun verstand) het OK is om de spanning tussen de 207 en 253 volt.
Natuurlijk is dat ik de ingreep hebben betaald, en, voor mij, was er niets opgelost.

Ik nam stabilisator

Na jaren op rij heb ik weggegooid een stapel van elektronica die ik heb gebrand als gevolg van de huidige, heb ik besloten om mijn stabilisator kopen.
Ik kocht stabilisator servomotor, want dat is goed voor de koelkast, airconditioning, magnetron, etc, stuff motor.

Dat krijg mijn stabilisator, relais of servo motor?

Types van de markt te stabiliseren:

stabilisatoren relais

Geschikt voor elke vorm van elektronica: TV, computer, radio, verlichting, laptop, enz. Dit type stabiliseermiddel is elk formaat en heeft een aantal voordelen.
Voordelen stabilisator relais:
1. small
2. goedkoop
3. Quick change-voltage netwerk
Nadelen relais stabilisator
1. Het werkt niet goed met apparatuur motor
2. De meeste hebben geen zuivere sinus
3. luidruchtig kan zijn als gevolg van een hoog vermogen fan
4. Minder efficiënt dan de servomotor

Stabilisatoren servomotor

Ze zijn perfect voor elke taak, vooral voor motor spanning stabilisatie apparaat
Als u wilt spanning voor koelkast, airconditioning, waterpomp, vriezer, magnetron, regelen wanneer een stabilisator servomotor is perfect.
Voordelen stabiliseren van de servomotor
1. Ze hebben zuivere sinus
2. Het werkt met elke elektrische apparaten of toestellen
3. Ze zijn zeer efficiënt, effectief over 97-98%
4. Ze zijn relatief zachte geluiden van tijd tot tijd een kleine luier van de borstel
Nadelen stabiliseren van de servomotor
1. Ze zijn groter en zwaarder
2. Ze zijn duurder
3. Niet zo snel aan hoge spanningspieken (probleem opgelost)

Hoe de macht en de middelen 1000VA (volt-ampère) controleren

Super eenvoudig te specificatie na power factor te vergeten en deze vermenigvuldigen met volt ampère deze.
voorbeeld:
Power factor = 0.6
Vermogen Stabilizer = 1000VA
Toen we 1000 0.6 x = 600W
Dat kan 600W zet de stabilisator 1000VA

Stabilisatoren met servomotor of relais prijs

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Marius zei hij

  Servo stabilisatoren zijn luidruchtiger omdat voortdurend horen motor regelweerstand dat het bloed regelt. Als u de stabilisator actuator vinden in een bijlage, zal niet al te veel belang, als je te houden aan de bescherming van uw computer, tv-kamer etc die je niet in staat zal zijn om te slapen
  Pure sine geen verband houdt met spanning stabilisatoren, de vraag sinusoïde enige UPS - s computer of centrale verwarming, waardoor de spanning van de batterijen 12 of 24 220 Volts DC Volts AC omzet.
  Relais stabilisatoren zijn de rustigste ik aanraden voor elektronica: TV, computer en andere elektronica duur, in de buurt van het apparaat. Er zijn verschillende paneel dat aan de muur is bevestigd.
  Motoren (pompen, ventilatoren, enz.) En een hoog vermogen zijn in het algemeen beter de actuator.
  Stabilisatoren actuator meestal gebruikt voor een hoog vermogen met één-10 20 ICI kW het hele huis, het relais bevoegdheden in minder dan 2500 VA.
  Op dezelfde kracht de actuator ten minste 1.5 keer duurder.
  Het is absurd om een ​​faciliteit 2-3000 lei of zelfs 2-3000 euro te hebben en niet de bescherming van een stabilisator 2-300 lei.
  Hoewel niet alle werknemers aanraden stabilisatoren Well verantwoordelijkheid.

  • Cheese Ion zei hij

   Als de SVN 2000 servomotorstabilisator / 1500w Trivas met twee uitgangen de ketel kan verbinden en de koelkast kan combineren. In zijn boek zegt hij dat de * delay * -functie wordt gebruikt voor consumenten met een compressor (airconditioning of koelkast), zodat de rest van de consumenten de functie niet gebruiken.

 2. Maricel zei hij

  Uitstekend! Het is duidelijk dat voor elke man. Vanuit je leerde ik bijna alles wat ik weet over
  elektrische, elektronische, software en hardware. Respect allemaal en wens ,, Leef lang en voorspoedig! "

 3. Dorin Romulus zei hij

  Hi Cristi
  Videotutorial.ro bent geabonneerd op en waarderen het werk dat ze voor ons doen!
  Omdat het onderwerp is enigszins aprotisch deze tutorial Ik heb een vraag: Wat kan ik vinden in de handel om correct te werken een geluidsinstallatie -DVD RADIO EN AUTO USB-aansluiting in het huis tot huis 220V en vooral op amperajull Thanks!

 4. Cristi zei hij

  goedenavond
  Wat vind je van dit soort stabilisator,https://www.emag.ro/stabilizator-de-tensiune-electropower-ep-svc-3000va-2400w-servomotor-cp-svc-3000va/pd/D7M3RMBBM/
  Ik gebruik het voor de wasmachine, koelkast

 5. Marius zei hij

  Cristi enigszins laag voor wat je nodig hebt. Zou wasmachine mits niet worden gestart tijdens het verwarmen van water compressorkoelkast als alles begint zodra je 2400W verplaatsen.

  • Cristi zei hij

   Ok bedankt, ik denk dat ik een de4000w voor Roni 150 extra aandacht die hij verdiende kiezen
   een geweldige avond

 6. Adrian zei hij

  Voor het verwarmen, wordt het aanbevolen type?
  Bedankt.

 7. li popa zei hij

  Dank je wel!

 8. Nicu Bordânc zei hij

  Hallo iedereen, als ik een pc-UPS en andere kleine laders van het doostype gebruik, zou ik een stabilisator nodig hebben, zoals op de pagina staat, https://m.emag.ro/ups-njoy-isis-2000l-2000va-1200w-lcd-display-reglaj-automat-al-tensiunii-pwup-li200is-az01b/pd/DWZ3WBBBM/ bevat zoiets.

 9. Ja, we willen er een kopen en we hebben een goed aanbod gevonden op deze power-elektrische site, maar we zijn nog steeds op zoek. Hoe dan ook, dankzij dit artikel heb je me iets geleerd. Bedankt voor tips!

 10. Hallo, ik begreep nog steeds niet hoe ik bereken welke stabilisator ik moet plaatsen, waarom capaciteit.
  Ik heb behoefte aan de koelcombinatie met 2-motorcompressoren en een Vaillant 24Kw thermische centrale in de 3-ruimte.
  De fabriek denkt 200wati, ik hoop dat ik het niet verkeerd begrijp, maar combineer het met 2-compressoren. Ik weet dat het meer aan het begin is.

 11. Hallo allemaal,
  Welke hybride heb je?
  Zou hij een inductiekookplaat nemen van 5000W?
  https://www.dedeman.ro/alba-iulia/stabilizator-de-tensiune-hibrid-cu-releu-si-servomotor-conter-avr-svrh-10000va/-7500w/p/1038552

 12. BOTEANU zei hij

  Als u een generator benzine GO Center, en de PUR SINUS gebruik ik denk het niet de omvormer, de frequentie, stroom en KLEINE fluctuerende ?????

 13. kosten zei hij

  het verwijdert absoluut niet de sinusgolf .. het is alleen geïndiceerd voor elektronica.

 14. Goed zo!
  Voor Vitopend Viessman 100 verwarming (de verbrande printplaat van de huidige fluctutaii I) bevelen aan dat de actuator spanning stabilisator, AVR-SRV-1000VA Goed WL, 1000VA / 600W:
  https://www.dedeman.ro/timisoara/stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-well-avr-srv-1000va-wl-1000va/-600w/p/1017543 ?

  Zo niet, wat andere opties die je voorstellen?

  Bedankt voor het antwoord!

 15. Hallo,
  Ik ben geïnteresseerd in een oplossing voor een gebouw waar ik verschillende consumenten heb - van laptops, tv, tot fysiotherapie-apparatuur, loopband, fiets, enz.
  Ik wil volledig beschermd zijn tegen potentiële spanningsproblemen. Ik ben bereid om goede apparatuur te nemen, waarvan ik zeker kan zijn, omdat alle apparatuur in het gebouw waardevol is en het niet kan riskeren.
  Is er iets om het hele gebouw op te lossen of moet ik er een nemen voor elke aansluiting waar ik gevoelige apparatuur heb?
  Bij voorbaat dank voor uw advies.

 16. Ionisch advies zei hij

  Hallo ...
  Ik heb een verwarring in de zin dat ik haast heb met het kiezen van een van de apparaten die ik hieronder zal onthouden:
  Ten eerste hebben ze een goede installatie van ongeveer 7000wati - RMS.
  We leven in Roemenië, weten hoe de stroom is ... met lullen ...
  Ik zat te denken aan het kopen van een van de volgende stabilisatoren ... respectievelijk:
  - Enkelfasige hybride spanningsstabilisator - SVRH - 15000 - CONTER AVR (met relais en servomotor) .. of ..
  - Automatische spanningsregelaar (AVR-Only Servomotor) - avr-srv - 10Kva-WL ...
  Ik weet dat het niet de juiste is voor een degelijke installatie ... dat zou een FURMAN moeten zijn - POWER CONDITIONERS -P - 2400IT ... maar als het gaat om de prijs kunnen we het niet betalen ...
  Antwoord alsjeblieft op wat je me hebt geadviseerd van de hierboven genoemde modellen om te kopen ... het belangrijkste punt ... de efficiëntie en bescherming ... heel erg bedankt!

 17. overwinnaar zei hij

  hallo, ik heb een dell gekocht met de aandrijving voltage regulator, die het zal gebruiken in een machine om gebruiksvoorwerpen stomotologic kast (waarvan ik denk dat heeft geen compressor) te steriliseren, mijn vraag is om vertraging functie te gebruiken bij het opstarten of ten grondslag?
  https://www.dedeman.ro/bucuresti2/stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-well-avr-srv-5000va-wl-5000va/-3000w/p/1018183

  • Delay-toets (hold) vertragen de opstart in het geval van verstoring van de elektriciteitsvoorziening.
   Deze "vertraging" beschermt stabilisator en objecten verbonden met een piekspanning wanneer de voeding hervat.

 18. Bustamante zei hij

  Na je tutorial kocht ik deze spanningsstabilisator. Als ik zie hoe laag de spanning op het scherm is, denk ik dat hij zo'n huis niet mag missen. Het spanningsrelais is niet meer wat het was.

  https://www.emag.ro/stabilizator-de-tensiune-cu-transformator-releu-1200w-negru-well-cadou-power-bank-2200-mah-avr-rel-guard2000-wl/pd/DS5ZRMBBM/

  Het lijkt me echter een beetje een valstrik. Het is compact en vrij klein. Maar het heeft een mooie Delay-knop en 2 Shuko-uitgangen.

 19. kornoelje zei hij

  Hallo, kocht ik een spanning servo goed 1000VA / 600W kan een centrale 100-combi en vriezer w 26kw artic verbruik 200kwh jaar Vitodens enige plant zetten of te blijven?
  Dankzij een leuke avond!

 20. burcea gigi zei hij

  sall, ik heb een elektriciteitscentrale van 9kw, welke stabilisator moet ik er voor kopen? (alleen daarvoor).

 21. Malaidah Nicolae zei hij

  GOEDE DAG DAG Cristian Cismaru! Mijn naam is Malaidah Nicholas ( [Email protected] en ik luister graag naar de video's die je hebt gepost. Ik heb een groot gebed. . Ik ontving van een vriend een GOEDE motorstabilisator van 1000 VA met problemen. Het is uitgerust met geïntegreerde HT 46 R064 B. Op analoge ingangsaansluitingen ontvangt 1 en 2 1 V geeft 100 V weer; bij 2 V wordt 200 V weergegeven enzovoort. De conclusie zou zijn dat de processor correct werkt. Is de ingangs- en uitgangsspanning NIET VAN TOEPASSING met betrekking tot de processor massa? ! ? . De twee spanningen, de piek, hebben een gemeenschappelijke weerstand op één ingang en weerstanden gescheiden op de tweede ingang ((fase en nul). De rectificatie wordt gedaan met een LM 324. U kunt documentatie hebben op zijn minst met LM 324 Als je in het veld hebt gewerkt, kan dit van een soort stabilisator zijn, waar woon je? Ik heb 74 al jaren en ik doe ook mijn passie voor GEEN GELD!

 22. Tataru Maria zei hij

  Goedenavond, lieve domn.Va dank je bestaat Wij hebben een sfat.Ce type stabilisator moet ik nemen om grote spanning schommelingen volgende apparaten gevoed vanuit hetzelfde stopcontact te beschermen: vriezer, koelkast, Arctic beide en de thermische plant? dankjewel!

 23. Vasile zei hij

  Greet! Ik heb een houtgestookte elektriciteitscentrale en kocht een generator in 2-tijden voor de pomp. Helaas heeft de generator een wrijving tussen de 210 en 260v ... de auromotorische stabilisator xu doet het gezicht? me helpen of op een batterij gaan zitten?

 24. Ik heb een probleem met de actuatorstabilisator. Het levert de ketel. De netspanning is 235-237 V. De stabilisator behoudt de uitgangsspanning 232 V. Is het mogelijk om de uitgangsspanning van 220 V aan te passen? Ik heb het bedradingsschema niet op Net gevonden. De stabilisator valt niet meer onder de garantie. Mijn buurman heeft dezelfde stabilisator bij de ketel en de uitgangsspanning is vast ingesteld op 220V. Weet iemand of de uitgangsspanning kan worden aangepast?

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.