Wat is de toestand van de pc-onderdelen - log viewer

Wat is de toestand van de pc-onderdelen - log viewer
4.8 (12) 96.67%

Wat is de stand van de pc-onderdelen
Wat is de stand van de pc-onderdelen
We kunnen zien hoe de componenten in uw PC en als ze geconfronteerd met bepaalde situaties.
Het is heel moeilijk voor mensen om te weten hoe het voelt om PC's, omdat hij niet laten weten wanneer hij "slecht voelt"; Gewoon oplevert en klaar.
Maar we kunnen voortijdige uitval van componenten die nu en dan gooien we een oogje op de operationele parameters van de hardware te voorkomen.

Wat zijn de logs?

Inzendingen worden geschreven rapporten in een document meldt dat operationele parameters van de componenten bevatten.

Waar gaan we de logboeken te krijgen?

Op de markt zijn tal van toepassingen die logs kunnen genereren, applicatie logs dat alle hardware parameter kan maken. Bijvoorbeeld hwinfo is een toepassing die de meest gedetailleerde logs zorgt voor de processor, geheugen, grafische chipset, spanning, temperatuur, etc. GPUZ is een applicatie die logs die verband houden met de videokaart genereert, alles wat je hebt gekoppeld aan uw videokaart.

Download links:

GenericLogViewer
De applicatie GPUZ
De applicatie hwinfo

Wat ik nodig had?

Ik had een nieuwsgierigheid met betrekking tot de drie belangrijkste browsers voor Windows. Ik run Basemark Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox.
Ik wilde zien welke browser je het meest videokaart die als eerste zal komen om te scoren gebruiken.
Als u dezelfde nieuwsgierigheid hebben gemaakt:
Eerst in Basemark - Google Chrome
Eerst de minimale resource verbruik Microsoft Edge
Aantal 1 afspelen van video op Youtube ([Email protected] en 8K geen frames laten vallen) - Microsoft Edge
De grootste verbruiker grafisch - Mozilla Firefox
De enige browser die videokaart fan begon - Mozilla Firefox
Chrome Edge voelen zoals snelheid
Firefox is aarzelend op bepaalde sites
Als u meer tests wilt, vertel me in commentaar en ik zal een volledige vergelijking tussen browsers te doen.

Video Tutorial - Wat is de stand van de pc-onderdelen

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Viorel zei hij

  maak dan een volledige vergelijking tussen browsers. Dank je wel.

 2. Dragos Ionut zei hij

  Het is een goed idee om een ​​vergelijking te maken tussen browsers te maken, kunt u en Vivaldi of Opera te overwegen.

 3. calin zei hij

  interessante tutorial. en ik kijk naar oude spullen, maar ik kon hem niet bereiken. en browser app wat je zegt waar is. Firefox is niet meer wat het ooit was. misgaan zowel winnen en op linux. en EDG is ok, ja niet meer dan chroom. opera zei niets. dat het werk lijkt ok

 4. Gabi zei hij

  Hallo Christus, welke diensten kunnen worden uitgeschakeld Windows10 veilig? Windows 10 is de nieuwste Microsoft-besturingssysteem en als gevolg daarvan, veel mensen willen om het te installeren op hun computers of apparaten niet / zou enorm helpen een videotutorial over het uitschakelen van onnodige geavanceerde functies. Net als bij Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, enz. Zou ik graag een Windows 10? "Schone" zonder Cortana en andere functies die de gemiddelde gebruiker maakt geen gebruik van Thanks

 5. florijn zei hij

  Sorry dat ik zet deze interventie van mij hier, maar ik moet dringend hulp van u of u wel of iemand me kan helpen.
  Ik kocht een Asus laptop die een SSD 512 GB (systeem ziet de 476 GB), Windows 10 Thuis op 64 beetje en ik zou graag willen weten of u twee partitie kunt maken op de SSD, waarvan één voor systeem heeft en zo ja, hoe verder te gaan, welke tools, enz., niet om de SSD en de gegevens op in gevaar brengen. Ik denk dat dit heeft geen invloed op de garantie.
  Ik zou zeer dankbaar zijn als je een tutorial voor deze zaak kon maken, omdat we begrijpen dat het verdelen van een SSD verschilt van hoe je een harde schijf te maken, en ik ben minder vertrouwd zijn met deze problemen, volg altijd uw tutorials en mij was het erg behulpzaam.
  Bij voorbaat dank.

  • Adrian Gudus zei hij

   Software die een harde schijf, partitie kan verdelen en een SSD kan weten zich om een ​​verschil te maken en ga daarom voor elk geval. U kunt de partitie met Windows utility genaamd Schijfbeheer. We hebben tutorial over dit, schrijven in het zoekvak in de rechterbovenhoek "partitioneren van een harde schijf met de partitie met het besturingssysteem alleen" druk op enter en je zult tutorial.

  • Misu zei hij

   IM-Magic Partition Resizer.

 6. florijn zei hij

  Heel hartelijk bedankt.
  Ik heb met de vraag of stap twee of SSD defragmentatie wordt gedaan en, zoals ik op het net dat is niet goed om SSD defragmenteren lezen. Als je me en dat mijn angst zou kunnen beantwoorden, kon ik krijgen partitioneren SSD doen, want ik vertrouw op uw advies, omdat ik altijd goed zijn geweest.
  Nogmaals hartelijk dank.

 7. Nelu zei hij

  nice tutorial. bedankt! Iets Mikrotik komt verder Hap Ac? Cristi succes!

 8. Csabaxb zei hij

  Goede tutorial nuttig. Wat dacht je browser FlashpeakSlimjet waard "ingelogd" elke dag gebruikt?
  En iemand anders kan dit chroom derivaat.
  Verschillende tutorials jongens.

 9. florijn zei hij

  Ik gepartitioneerd SSD, naar aanleiding van uw advies weer en ik was erg behulpzaam. Dank je wel.
  Ik wil nog steeds de kracht om zo veel tutorials die zijn zeer nuttig, vooral de beginners zoals ik doen.

 10. costy zei hij

  Hallo Cristi Ik heb een vraag wat denk je cyberaanval van "WannaCry" en hoe kunnen we verdedigen ms spreken

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.