Het kiezen van de meest winstgevende gaming laptop en werken

Hallo vrienden, vandaag zal ik helpen bij het kiezen van de meest kosteneffectieve laptops in deze, ben ik verwijzen naar de verhouding tussen prijs en prestatie.
Of je gepassioneerd over spellen of niet zijn, vroeg of laat moet je een solide graphics, omdat steeds meer webapplicaties gebruiken hardwareversnelling voor graphics.
Graphics begon steeds meer worden gebruikt in video-editing software, foto-en grafische. Videokaart is vereist, zelfs op youtube voor vloeiende weergave van films.
Op dit moment is de nieuwste laptops zijn die met Intel Haswell betekent niet dat Ivy Bridge of Sandy Bridge niet goed zou zijn. Integendeel, ik denk dat een Ivy Bridge tegen een goede prijs is een koopje, dit enkel en alleen als de prijs is heel erg goed.
Maar we moeten niet voorbijgaan aan de energieprestatie en economische fundamenten die Haswell brengt. Hieronder heb je een laptop met Intel Haswell processor tegen een zeer goede prijs, kan ik zeggen dat is te goedkoop in vergelijking met de prijzen van vorig jaar.
Hieronder zijn een paar laptops die we hebben voor u geselecteerd zijn zorgvuldig gekozen zodat ze elke taak kunnen uitvoeren zonder hijgen of maak chique.
Alle drie de producten zijn uitgerust met dedicated videokaart, betekent dit dat het RAM-geheugen worden bewaard als dedicated videokaarten hebben een eigen geheugen, meestal veel sneller dan RAM.
Voor degenen die willen de prestaties van een laptop te verhogen, adviseer ik u een SSD monteren, zal je niet geloven hoe het zal de laptop te verplaatsen. Op de meeste laptops SSD in plaats van de optische schijf met een adapter worden geïnstalleerd. U kunt zien hoe je een SSD of een tweede harde schijf op een laptop handleiding monteren: De tweede harde schijf laptop optische drive op zijn plaats.

https://videotutorial.ro/al-doilea-hard-disk-pe-laptop-in-locul-unitatii-optice/

Laptop Budget (super deal)

Dell Inspiron-laptop met Intel ® Core ™ 3521 i3-3227U 1.90GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 8730M 2GB, Ubuntu Edition versie 12.04, Black DL-272241689

Laptop met Intel Haswell met krachtige Nvidia graphics (zeer goede prijs)

Acer Aspire V5-573G-54204G50akk Intel ® Core ™ i5-4200U 1.60GHz, Haswell, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Black NX.MCEEX.001

Desktop vervangende laptop scherm 17 inch Full HD

Acer Aspire V3-771G-53234G75Maii Full HD Intel ® Core ™ i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce GT 740M 4GB, Linux, Glossy Gray NX.MECEX.002


Get the Flash Player om de video te zien


Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. een tutorial over verlenging van de levensduur van uw laptop batterij en ook over de instellingen voor u meer accu zou nuttig zijn.

 2. rotsachtig zei hij

  Alles goed en wel, maar zij niet linux over wat te doen met hen als ik zeg niet dat games niet linux maar weinig uitgeven en fotobeelden vooral haar Photoshop Lightroom hoeft niet draaien op Linux, zelfs als hebben om te proberen en probeer allerlei emulators, maar tevergeefs u de taak niet kan doen, of misschien het beste zou zijn als we deze laptops OS te wijzigen, indien mogelijk.

 3. Iron Maiden zei hij

  Acer Ik heb nooit ooit, dankzij ...

  • Misschien had je een instapmodel Acer laptop Aspire One?
   Ik vertelde u aan het begin van de tutorial, pas op voor instap laptops zijn de ergste laptops die je geest kan blazen en kalmeren de gebruiker. Foaaarte beweegt langzaam, software start in enkele seconden na de lancering.
   Ik garandeer dat mijn aanbevelingen zijn de beste keuzes, als je een SSD zetten ..... en je niet meer nodig uw bureaublad.

   • Ik weet niet waar je aan dit ene met die ene aspirant-modellen zijn lente.eu hebben een uitstekende en bewegende AOD257 browsen, films, muziek, en ik heb een dual boot met ubuntu 7.poate win13.04 voorgerecht en nog steeds je hebben verwezen naar aspire notebookmodellen (de mijne, zoals ik al zei, het zijn AOD257 een netbook 10,1 inch.dar denken dat ze dezelfde hardware).

   • Iron Maiden zei hij

    Nee, ik had een Acer Aspire serie duo core-2 5 22xxx.A kosten van mil cam in 2009.Se beweegt goed, hij had niets te maken met de prestaties, maar hebben ernstige afkoeling werd slecht gemaakt fabrica.L- Ik opende het stuk, ik schoon, ik zet arctische zilveren plak en ik nam coolerpad, nimic.Ajungea een HD-video op youtube en zout te openen dan 80 graden en af, Zeg niet nee kon niets anders doen dan zitten op de boodschapper, surfen, naar muziek luisteren of gewoon laat hem stationair, ik kon niet eens een back-up te maken met Acronis, want ergens in 50% instantaneu.Mi fading aten vandaag , nadat ik verlost van el.Mi en gebruiken momenteel een HP ProBook 4530s, enorm verschil, en ik bedoel performanta.Apropo, kwam bij mij niet zo lang geleden een kennis had een Acer precies zoals de mijn werd gekocht in Spanje (het is gemaakt voor Oost-Europa), dezelfde problema.Am glimlachte bitter en ik zwoer niet Acer nemen in mijn leven, maar een indicatie, dezelfde configuratie naar een ander model was duurder dan in Acer.Era aan :) begrijpen. Tenslotte liet hij vele slechte herinneringen ...

 4. Cristi, kunt u een aanbeveling systeemprestaties te maken?

 5. Sebastian Ţiplea zei hij

  Sal, kon je niet een aantal aanbevelingen te maken voor een desktop monitor en full HD videobewerking? Specifiek voor het bewerken met Sony Vegas of Adobe Premier. Het is nog meer kosteneffectief om een ​​desktop te bouwen, of al is voordeliger kopen kant en klaar? Dank bij voorbaat. Sebastian Ţiplea

 6. wanneer zullen we een tutorial over Cristian Cismaru voor dat, zelfs indien niet geplaatst in het opmerkingenveld te weten dat er velen zijn die tutorials volgen werd als een tv-show, waar we zien presentatoren kunnen zeggen dat ik denk dat het een goed idee als zijn ik weet beter de persoon achter tutorials

  • Adrian Gudus zei hij

   Ik heb nooit begrepen hoe en waarom er zoveel belangstelling voor de persoon achter het kennen? En wat goed is dat?
   Wij zijn geen tv en wist niet dat deze site om beroemdheden of publieke figuren van wie de identiteit moet de lade worden geplaatst geworden.
   We doen video tutorials en dat is alles wat sitot belang moeten uit je. Het enige dat telt is dat je hier achterlaten beter geïnformeerd over IT. Privacy gaat ons alleen nieuwe en niet iedereen.
   Wat je vraagt ​​is dat we nu bieden nieuwe toegang tot de site alleen voor mensen die bereid zijn om onze nieuwsbrief en portretfotografie 24 niet ouder dan uren in te dienen. Ik denk niet dat je erg blij om dat te doen zou zijn, toch? We hebben het recht op privacy als je wilt volgen!
   Een leraar kan iedereen naar huis naar school zijn, zolang hij voldoet en heeft een goede baan.
   Onder elke video tutorial is er een sectie 'Over', waar elk team een ​​foto met een paar woorden over hem heeft bevestigd. Wat je meer dan dat?
   Twee tutorials geleden, mijn collega Cristi in chronologische volgorde trades voordat worden vermeld had. Het is te veel in mijn mening!
   In mijn ogen slechts een goedbedoelende persoon bereid is niet te persoonlijk gegevens degelijk omdat een man die wat om hier te halen begrijpt, zou het niet een dergelijke persoonlijke gegevens te doen!

 7. Ik heb onlangs mijn aspire b3 v960 met een Intel dual core GHz 2.2 32 Nm, NVIDIA GeForce GT 630M van 1 GB RAM 4GB, 500GB HDD ... Ik denk dat ik een goede keus gemaakt voor laptop primu ...

  Toch zou ik graag tips voor het verlengen van het leven.

 8. "I3 je vertellen dat is hetzelfde proces als de enige i5 i5 geleverd met hyperthreading" ... Pam pam PAAM.

  • In vergelijking met series desktop op laptop i5 zijn twee locaties, een dual core naar quad core nu vrijgegeven en een die gaat naar de markt binnenkort hit.
   i5 goedkope sites worden verwerkt met twee fysieke cores, net als i3. Lees de technische specificaties voor de familie Haswell.

 9. Kun je een tutorial om het verschil tussen een U-processor, ultra-laag vermogen en in het normale proces om een ​​vergelijking te doen verklaren, omdat het leek Haswell processors en de meeste van hen zijn in het bereik van U.
  bedankt

 10. Laten we eerlijk zijn ... gaming laptops zijn absolute idioten. De enige reden een normaal persoon en het zou is dat de laptop behoeften iets draagbaar. Je bent niet van plan om niet-weten welke gebeurtenissen / werken en spelen.
  Met het geld dat je geeft voor een laptop voor gaming, krijg je een desktop voor de halve prijs toch hebben dubbele prestaties. Einde verhaal.

  • laatste prijs van de laptop of desktops zijn niet best. Ik zag op Altex en niet EMAG lenovo laptop processor i3 2348m, 8 gb ram, 1 tb hdd, videokaart NVIDIA GeForce GT 635m, 2 GB gewijd aan 1899 lei. dat aanbod te geven! maar baetzii van videotutorialpunctro worden gesponsord door EMAG bedrijf dat tzepuit honderd Romeinen ... door deze "tutorials" Mr Cristi's stem moe van die site die adverteert gemaskeerd Verkopen: tweedehands!

   • mircea85 zei hij

    Misschien zag je Altex hot deals, maar presenteren ze je laptop heeft een processor-tweede generatie (Sandy Bridge). Als u nog niet hebt bekeken veel tutorials, Cristi zegt hij kiest altijd EMAG omdat het product garantie niet alleen kunt u oplossen zelfs je geld terug te krijgen, ga naar CEL.ro en zien dat uw product geeft hoofd, noch het geld terug, en ook vermeldt dat je kunt krijgen op een andere site naar het product kiest.

 11. Hier is meer over marketing dan de prestaties. Fabrikanten zijn meer ervaren dan je denkt.

 12. hallo ik heb een samsung galaxy mini cristi 2 en ik heb een probleem met de wifi niet gevonden geen netwerk en schrijf scaning incontinu alsjeblieft kunt u mij helpen?

 13. Zeg niet dat u het optische station niet gebruiken, ik gisteren brandde ik een dvd voor iemand ...

 14. Julian symplutz zei hij

  welkom
  kan je me een latpop programmering aanbevelen?
  Taal: Java IDE: Netbeans en Eclipse
  Sinds de eerste orde zijn precies de eLearning.
  Een ander aspect dat ik weerstand tegen een mogelijke val van een laptop zou willen.
  bedankt

 15. gabriel gabi zei hij

  Hallo,
  Ik heb een aantal vragen en ik hoop dat ik duidelijk ben. Ik kocht een Toshiba Satellite dag C55-A-1H1, drivarele leam geïnstalleerd vanaf Toshiba website die hierboven videtutorialului maar minstens CS 1 games. 6 NFS op het net en ziet alles en alleen het middelste scherm een ​​lagere resolutie. Welke driver moet ik installeren of welke toepassing ik het spel kan zien in een volledig scherm. En je zei dat videotutorial kan schieten en opnemen op hetzelfde moment als uw laptop, maar toonde netjes dat we kunnen gebruiken om driver te installeren voor het filmen en opnemen? ? ? ami dat de laptop gaat WebUI alleen voor puinhoop en skype. Wachten op een reactie. Dank

 16. Hallo Ik heb onlangs tuturor.De een laptop (een kleine bom ik zeggen), maar ik heb wat problemen kijken van video's op browsere.Ceea lopen in VLC, BSplayer is scheur onderdelen die de mozilla volgen (ongeacht de plaats ) ... nogal stoort me in de zin dat sacadeaza image sunetul.Am niet geactiveerd Windows 8.1 een fatsoenlijke configuratie ... dat is het probleem? laptop is een Acer V3-processor 771g i7-3632qm 2,2ghz turbo up 3,2ghz videokaart nvidia740m van 4 gb gb 12 rami ddr3 ... en dat is alles wat ik denk conteaza.Multumesc verwacht.

 17. Hallo tuturor.As wil me een laptop kopen en ik draaide op een Sony Vaio i5-3337U/1.80GHZ, Intel HD grafische kaart 4000 / NVIDIA GeForce GT Nvidia Optimus technologie 740M 1GB en 6 GB RAM, hdd 750gb, is ergens in 26 miljoen Hoe vind je de kwaliteit is de prijs waard?
  Dank u zeer, wachten op een antwoord.

 18. Een uitstapje zo nuttig als het leuk is. Het was leuk om te dromen. Naast de twee I3 deelnemingsrechten in zijn bezit, was ik van plan om een ​​laptop te kopen ... Bedankt!

 19. Ileana zei hij

  En ik kan niet wachten om te antwoorden op mijn vragen te vinden, maar ik u geruststellen dit probleem op te lossen bij het openen van de Videotutorialul wiewless Limited Cooection Windows 8.1 leek mij een mooi meisje rechts, en bovendien ze schreef Meet Singles VAE. Dus nu krijg ik waarom ik mijn computer niet kunnen zien en toen ik Accer wereld-sloten baby ... voor anderen ... .Ik ben veel beter !!! Grapje, maar ik voel me als huilen, afgunst omdat Ik computer, maar ik kan niet echt heel interessant folosi.Este wat ik schrijf, en hoewel de ouderdom ik graag willen leren en het alleen doen. Ik wens u allen het beste in dit nieuwe jaar is begonnen, en om wat mooie dingen en prestaties hebben !!

 20. Michael Edward zei hij

  Hallo, voor degenen die nog niet de felbegeerde gaming laptop hebben verworven! Ik heb me gewoon en ik besloten om u te vertellen een promotie! eMAG hebben een laptop voor gaming super verminderd 780 lei. .editat ...... ... ..

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.