Adb sideloaden, bijwerken of rum officiële installatie op PC

Wat is adb sideloaden?

Adb sideloaden is de wijze waarop we (flash-ui) zip-sites in de telefoon, het herstel van de visbestanden of een aangepast herstel kunt installeren. Het is een uiterst bruikbare methode, vooral omdat we niet altijd in staat te knipperen sommige bestanden zip-sites in de telefoon zo vaak het herstel van websites dit niet toestaan ​​of gewoon weggevaagd interne opslag.

Bij het gebruik van adb sideloaden

1. Wanneer we een OTA-update die niet goed is geïnstalleerd.
2. Als ik verwijderde interne opslag en hebben we geen kaartslot.
3. Toen we flash terug naar sommige bestanden na herstel Voorraad.

Hoe ik heb deze methode gebruikt?

Nadat ik heb een paar flash-roms, had ik in een finale op CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), de overige nieuwe ROM die wordt geleverd met een paar kleine bugs die niet veel doen erg gestopt. Maar het stoorde me bug gerelateerde VPNBug die niet in staat te stellen toegang tot mijn VPN-server thuis, die draait op Asus RT-AC56U. Toen ik besloot om terug te gaan om de balans raakte ik wat problemen, een soort van zachte steen, die verband hielden met het feit dat de CM niet goed opschieten met 14.1 TWRP. De enige manier om me te zetten reinigen van de voorraad was: 1. Flash bestand zich herstelt, 2. Block bootloader, 3. Flash ROM voorraad door ADB sideloaden. Daarna was het weer normaal.
Deze tutorial maakt deel uit van de serie gewijd aan de ins en outs Android, waar we:
1. Android Bootloader Unlock
2. Installeer TWRP Recovery op elke Android
In de eerste tutorial in de serie, het ontsluiten bootloader, u en ADB en gereedschappen Mini USB universele driver, die je nodig hebt tijdens hun operaties, als je ABD of Fastboot commando's.

Om flash door ADB sideloaden

...
adb sideloaden "filename"
...
Video Tutorial - adb sideloaden, bij te werken of rum officiële installatie op PC

Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Cristi Hallo, Ik heb een Samsung telefoon i9001 (ja, ik weet dat het oude, maar de telefoon alleen om zijn goede vb) vrijwel geen niet de 2,3 jaar gebruiken, maar heeft een probleem dat het niet kan oplossen. Het is de telefoon die ik heb geleerd om een ​​een CyanogenMod te zetten. maar op een dag gaf cresh en niet branden helemaal. kan alleen downloaden in PUM manier alleen als het anders is aangesloten via USB aan pc kan hoe dan ook knoppen drukken, want het is geen teken. Ik probeerde te doen met Odin erkent dat (nauwelijks) en beginnen met het installeren van de oorspronkelijke kamer, maar op een gegeven momennt sloten en nimic.in is geen weg naar herstel te activeren. Wat dacht je van we hebben een kans om het te doen herleven? Thanks a lot.

  • bijna vergeten dat ik probeer te krijgen in recovery mode mode ramdump zeggen zogenaamde oorzaak: kracht upload

   • Ik heb nog nooit uw probleem ontmoet. U zult zeker vinden het probleem en lossen op XDA Developers.

   • Pavel Madalin zei hij

    Hallo ik mij overkomen uw probleem! Ik heb een sterrenstelsel grand 2 niet gestart tenzij downloaden welke manier we proberen te doen! Je hoeft te doen is kijken op XDA developers een consistente herstel- en flash uiesti met Odin en de telefoon schakelt 3 geloof me !!
    Het moet een consistente herstel- om te gaan!
    Zal veranderen uw telefoon in herstel en het besturingssysteem en zal beginnen !!

 2. Ik wilde doen OnePlus 3 en 3.5 updaten zuurstof adb sideloaden de update 7 maar ik fout "Kan niet lezen ota.zip 'en begrijpen niet waarom we alles goed en aangepaste apparaten adb sideloaden over mijn rug als ze geïnstalleerd

 3. Ik loste het probleem dat ik Windows opnieuw geïnstalleerd en alle bestuurders opnieuw en het werkte

 4. welkom
  Stel dat in een tijd (min1.33) "... en in staat heeft gesteld ADB ... van Developer options". Hoe de opties ADB telefoon te activeren als u een bestand niet automatisch hebben (het schrapte alle ervan) en niet het besturingssysteem te laden?
  dank u

  • Cristian verwijst naar de opslag van intern geheugen dat niet op het systeem is geïnstalleerd (zoals die normaal geen toegang hebben) verdelen .Telefonul soepel als je de inhoud van het interne geheugen of SD-kaart bevestigd verwijderen.

   • Sorry, corrigeren De telefoon werkt zonder problemen als u het opslaan van content partitie van het interne geheugen of SD-kaart bevestigd verwijderen.

 5. Cristi maak dan een tutorial met een briljante op telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hoe kunnen we de bootloader te ontgrendelen als 50% van de toepassing die u die uit Xiaomi geven nadat u toestemming om da ontgrendelen mislukken en met adb niet werkt of fastboot hebben ontvangen zoals je liet zien. Het zou een grote hulp zijn niet in deze terminal heeft dit probleem. zonder bootloader ontgrendeld zelfs in recovery mode kunt u niet alleen voer de fabrieksinstellingen van de telefoon. Ik weet dat je hebt gepresenteerd en aanbevolen deze telefoons zijn alleen goed om de bootloader te ontgrendelen crasht 50% vooruitgang. en ik heb uitgeschakeld en te handhaven firewall en anti-virus signature en niets. en fase-tracking device we konden zelfs niet de rekening te lokaliseren actief is.

  • deblocat.urmeaza bootloader zie je dit makkelijk tutorial over youtube.nu iets te zeggen, volg gewoon dat leerprogramma :)))

   • kun je mond houden? de sleutels geven zonder het te weten. vb om weer in het bedrijfsleven. Ik heb niet gezegd te zeggen als vb vb je net gezogen. Ik heb geprobeerd alle methoden werkte niet en nadat ik kreeg toestemming van hen. dus ik denk niet je replay Ik legde geven. als ik niet het werk van Christus en Adrian heeft respecteren twee dus zou ik zeggen dat in het Roemeens als je er als een vlieg in de melk ...

    • ba jongen, ik was toevallig me als je me gaf 50% eroare.dar we geleerd dat notities 3 redmi telefoons worden geleverd naar Europa met unlocked bootloader en TWRP ik direct su super flashuit en ik stoppen met proberen te mers.nu ontgrendelen, maar flashuieste die u rechtstreeks naar TWRP

    • ok.porumbelul varken is geen vriend, dus ik neem zborul.vroiam alleen vertellen dat veel pro 3 redmi notes gekocht in Europa te komen met predeblocat bootloader (zoals de mijne), en ik was toevallig me tine.la 50% als het gaf me eroare.afland predeblocat, installeerde ik TWRP en super su en ik ging in prima.dar u te houden op de ta.mi nam ik af

     • Ik weet niet waar je je telefoon hebt, waar je vandaan kwam. f weet heel goed dat als er geen officiële wijn in Europa. maar de mijne heeft de fabriek geblokkeerd. Ik denk niet gecontroleerd? Ik weet niet of het is ontgrendeld? Geven niet wat gedeblokkeerd op sommige modellen kwam, maar na een update totate ontgrendelde bootloader komen heeft geblokkeerd. Ik keek om te zien wat cristii maakt en elders. pb's en zoals ik al zei voor veel mensen. bootloander ontgrendelen om valse cheque als de fasboot geven. en als ik zeg eror remote unlock token verificatie. deden hun ding en ik zei dat 50% stopt met signetura afdwingen tote ik gestopt om 10 winnen. in fine de volgende keer lezen voordat je iets zegt. en ze werden gedwongen om Goole plus bootloaderu blokkeren omdat hij een gevaar voor de veiligheid was als f kwam en maakte meer ruimte pak met of zonder escalatie maltioase programma. Ik las gisteren tijdelijk gestopt mensen uit het ontgrendelen van de bootloader Xiaomi zelfs als u toestemming te hebben. ja ik weet niet of het waar is dat ik lees op de officieuze Xiaomi forumu

 6. bozga_andrei zei hij

  Hallo Cristi gefeliciteerd! de tutorials zijn erg behulpzaam.
  wat dacht je van een tutorial van de laptop verkoop, reparatie ... ?????

 7. Hallo Cristi.Cum fix: Kan niet laden twrp.img adb fout, die optreedt wanneer de flitser TWRP geven.

 8. Liviu zei hij

  Hallo, ik een probleem met een Allview v1 adder 16Gb hebben, ikzelf vond ik met het slot scherm (was behang met alle pictogrammen en kon niets doen), dus ik verwijderde de batterij en ik introduso terug, maar toen ik hem gaf om te beginnen, wat te zien, ik kijk logo starten na het doen van de animatie vergrendeld blijft, een aantal aan uit probeerde ik, vond ik een tutorial waarin je harde reset en andere dastea maar geef het is niet hetzelfde menu te zien als in deze tutorial. De telefoon die ik voer fabriek mode-knop + volume - maar ik heb alleen de opties die ze: Auto Test / Manual Test / Item Rapport / testrapport / Debug Test / Clear eMMC / Versie / Reboot / Controleer of Root of niet / en geen spoor harde reset of anderszins, enig idee als je kunt doen? PS: Ik ging naar een dienst het oplossen van problemen en vertelde hen het probleem van de jongens en vertelde me dat Android viel en moeten worden aangepast en dat kost me 70 lei lijkt veel gezien dat doel nu weer de moeite waard 380 lei en tweede in de 130 150 gemakkelijk vinden lei, dus als ik het alleen zou kunnen maken zou ok zijn als niet, ik een andere nemen

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.