Schakel 12 Acer tablet - laptop met Windows

Schakel 12 Acer tablet - laptop met Windows
5 (1) 100%

Enige tijd geleden heb ik voorgesteld Mijn Lenovo laptop G580. Dat laptop na twee jaar lijkt het echt moeilijk om de auto met mij overal. Nodig een lichtgewicht apparaat, heb ik besloten om het een nieuwe golf van converteerbare kans en ik kocht een Acer Aspire Schakel 12, dat is meer dan de laptop tablet, een tablet - laptop met Windows.
Acer 12 Switch is een hybride tussen tablet en laptop, laptop macht en autonomie verkopen een tablet touch screen plus nieuwe Windows sites die zo goed voelen. Als u op zoek bent naar een goedkope tablet, Lenovo MiiX raden 2 8Tablet waarvan ik houd en die ik ben zeer tevreden.
Voorzieningen:
Intel Core M 5Y10c
GB dual channel geheugen 4 1600 MHz
Full HD IPS scherm 10 punten multi-touch + Digitizer
128 gb SSD opslag (niet EMMC)
Afneembare Bluetooth toetsenbord
Connectiviteit USB micro 3.0, 2.0 USB, microSD-slot, combo audio-aansluiting, micro HDMI
Draadloze 802.11 a, b, g, n en twee stromen AC, Bluetooth 4.0
Autonomie tot 10 uur
Na 1.5 dagen gebruik kan ik zeggen dat het een apparaat het geld en nog veel meer waard. Vergeet niet dat hetzelfde comfort die je hebt en Lenovo Yoga 3 Pro, die bijna het dubbele kost.
Het was een korte voorbeeld van het product. Meer details en prestatietests zal binnenkort worden gedaan en houden u op de hoogte. In de tussentijd, als je je ogen op dit product, adviseer ik de hitte.
Zelfs op deze prijs, kun je iets vinden efficiënter laptops, die niet draagbaarheid, scherm en Switch autonomie 12.
Prijs tablet Acer Aspire 12 (2 in 1, laptop - tablet met Windows).
Oh, en ik heb niet gezegd dat het scherm is super!Related TutorialsOver Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT & C, ik wil graag de ervaring en de informatie die we verzamelen elke dag te delen.
Leren als je leren!

Comments

 1. Alexu zei hij

  Wanneer u een tutorial over het installeren van Windows 10 en vergeet niet om te praten over deze installatie in de UEFI-modus (wat, wat effect het heeft op SSD, wat gebruikt en voor wie is het aanbevolen om deze Windows installeren ) .en een ander ding, als ze gaan over de verkoop van laptops met Windows 10, zou ik een gids voor het kopen van een goedkope laptop en prestaties met Windows willen voorgeïnstalleerd 10 ongeacht platforma.Poate en Intel en AMD.Domnul Cristi, alle respect voor mij, uitleggen heel goed, als een ware profesor.Ca een verzoek, wil ik deze tutorial zal het, naar rechts worden gedaan door u, omdat ik merkte dat veel beter en zelfs uit te leggen na het punt van uw visie op me dat ik intereseaza.Numai goed!

 2. Handen zei hij

  Eén opmerking: De verklaring "heeft dezelfde faciliteiten en 3 Lenovo Yoga Pro" is een beetje overdreven - zie kenmerken hieronder kort toegelicht.

  - Acer Aspire Laptop Switch 2 1 12 in, Intel® Core ™ M-5Y10c GHz en tot 2.0, 12.5 "Full HD Touch Screen, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 5300, 8.1 Windows (Altex)

  - Lenovo Ultrabook 13.3 "IdeaPad Yoga 3 Pro, QHD + Touch, Intel® Core ™ M-5Y70 1.1GHz Broadwell, 8GB, 512GB SSD, GMA HD 5300, 8.1 Win Silver (pcgarage)

  Met de beste wensen en dank aan materialen geproduceerd en dus signalering producten,
  Handen

  • I genoemde voorzieningen, zowel tot dezelfde categorie en worden gebouwd gebaseerd op dezelfde hoofdcomponenten.
   De prestaties is vrijwel identiek aan de Lenovo schalen iets getipt als gevolg van actieve koeling; Maar Acer heeft een groot voordeel hier, ik bedoel dat de Acer passieve koeling 12 switch biedt extra comfort.
   Het prijsverschil is niet gevonden in de prestaties, maar in de afwerking en een hogere resolutie miezerig met schaalvergroting in Windows. Hetzelfde RAM, met 8 GB je niets te doen hebt, zolang je op een draagbaar apparaat, dat een ultra low power processor gebruikt. 8 GB RAM-geheugen wordt gerechtvaardigd door de Intel Core i5 met zware, niet de Core M.
   Ik benadruk binnen Switch 12 en ik erin geslaagd om RAM (klassieke programma's) uitputten. Het lijkt erop dat in recente versies van Windows werd gebruikt zwarte magie om het RAM-geheugen management.
   Ik hou echt van de Lenovo Yoga 3 Pro, dat is een zeer mooi en elegant, maar ik ben een persoon die meer wegen dan prijs en prestatie afwerkingen.
   Ik ben ervan overtuigd dat beide producten hun uiteindelijke klanten zult vinden!

 3. FaqyaK zei hij

  Lenovo Yoga 3 Pro niet eens vergelijken met deze Acer;)))

 4. Razvan zei hij

  Hallo Cristi,

  U zei boven die "Hetzelfde RAM met 8 GB heb je niets te doen, zolang je op een draagbaar apparaat dat een processor ultra low power gebruikt." ... en verder: "Het lijkt erop dat de nieuwste versies Windows werd gebruikt zwarte magie om de RAM-management." ...

  Mijn vraag heeft betrekking op wat versies beginnen te worden beheerd RAM mei bina ...
  Ik vraag omdat ik nog steeds gebruik van Windows 7 64 4 bit licentie en GB RAM ik .... Maar maak je geen gebruik van geavanceerde programma's zoals Chrom zag soms eet al uw RAM-geheugen ... Ik zat net te denken de andere dag naar 8GB en nu vraag ik me af of zelfs financieel de moeite waard ....
  Als je kunt geef me wat advies zou geweldig zijn ...

  Thanks a lot

  • een U zei hij

   Helaas Chrome heeft zelfs een groot geheugen verbruik, dus niet veel te doen dan geven Chrome of stoppen met het nemen van een ram.

   • Zo goed, Chrome verbruiken veel middelen omdat elke tab lanceringen en expansie in een aparte service.
    Het is alsof je van rijstrook moet 4 op een snelweg, want je 4 autowielen

  • Ram systeem wordt gebruikt als tijdelijke opslag van gegevens. Als de processor en opslag snel genoeg, dan is het niet nodig te veel RAM.
   Als je een tragere processor, of een die opwarmt en vermindering van de frequentie gekoppeld aan een tragere opslag, wanneer meer gegevens in het RAM stagneren en vormen een knelpunt. Alle systeem in een vicieuze cirkel als gevolg van een langzame of oververhit in combinatie met langzame opslag (harde schijf).
   Momenteel testen worden uitgevoerd op servers met RAM, snelle opslag en processors gewoon slim.
   RAM is eigenlijk een overgang brug tussen de processor en opslag voor harde schijven in het verleden en bussen van de communicatie tussen de processor en de opslag zeer traag.
   Nu hebben we een snelle bus met super snelle opslag en RAM niet meer zo groot klassieke systemen nodig.
   Natuurlijk, we hebben altijd toepassingen die zijn geprogrammeerd om zo veel RAM-geheugen te gebruiken als interface om te versnellen en snelle opslag en HDD.

 5. Marius Nechifor zei hij

  Hallo Cristi. Ik heb een vraag als je kunt. Enige tijd geleden, mijn kind met BitLocker versleutelde externe harde schijf. Tegen de tijd dat we wilden was hem wat foto's over te dragen, vond ik dat ik toegang tot de gegevens op. Ik heb geprobeerd alle wachtwoorden mij ooit gekend en hij en ik erin geslaagd om de schijf te ontgrendelen. Is er een kans om te herstellen wat er op het in mei zelfs voor een som geld, gezien het feit dat er zijn gevonden in bijna alle foto's en niet gewoon weg?

  • BitLocker maakt het de toegang tot gegevens die zijn opgeslagen op de schijf voorkomt.
   Gegevens kunnen alleen worden gelezen besturingssysteem dat BitLocker is ingeschakeld.

   • Marius Nechifor zei hij

    Dat is het probleem dat ik installeerde het besturingssysteem en niet langer herkent de harde dan het wachtwoord. Het betekent dat ik geen kans om gegevens te herstellen hebben.

 6. Alex zei hij

  Ik heb een laptop Aspire Switch 10. Ooit is verzocht om een ​​online update firmware batterijen worden opgeladen en aangesloten op de lader. Gezegd en gedaan, werkte ik aan andere laptop nadat ik 2 uur vrij gevonden. Sindsdien niet starten.

gezichtspunt

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.