1 GB vrije ruimte en domein voor iLink, ftp-instelling, e-mailclient, wordpress - videozelfstudie

Hallo vrienden, deze video tutorial zal u tonen hoe u gratis hosting pakket verkregen van iLink te beheren, is dit een tweede les, maakte ik uw verzoeken, omdat velen van jullie hebben dankzij de ilive.ro rekeningen gedaan maar om een ​​of andere reden niet in staat om de taak vrij geweest.
Voor degenen die niet de eerste les hebben bekeken "Hosting van 1 GB aan ruimte, domein, e-mail, allemaal gratis en in één account" , Ik raad ze aan om dit te doen voordat ze aan deze tutorial beginnen, dus we zullen "energie" besparen in het commentaargedeelte.
Om de FTP-verbinding tussen onze computer en de iLive.ro-server tot stand te brengen, koos ik de WinScp-client, in feite de beste ftp-client voor het Windows-platform (mijn mening), voor e-mail belde ik de Mozilla Thunderbird-client, vóór de "play" -knop download in de tutorial deze twee software en installeer ze.
Het uiteindelijke doel van deze tutorial is om WordPress prominent voor degenen die niet hebben gehoord van WordPress, of wilt u meer weten over dit prachtige product te leren installeren, en ik nodig u uit om deze te bekijken gedetailleerde uitleg over wordpress platform
Vergeet niet, als u suggesties, klachten of toevoegingen aarzel dan niet om te schrijven in het opmerkingenveld, de-ook als je ontmoet het opmerkingenveld een gebruiker een probleem heeft en je kan hem helpen, aarzel dan niet om het te doen, de enige manier waarop we dat doen deze plek beter, zie het kader comments!
Op het opmerkingenveld proberen om iets te krijgen op het onderwerp zodat andere bezoekers kunnen een tutorial + opmerkingen bieden kunnen relevante opmerkingen extra ondersteuning voor de gebruiker fouten, of de wens om te leren.
Voordat een vraag proberen te kijken door de opmerkingen oudste, de meeste keren er al beantwoord je vraag.
Gebruik meer categorieën aan de bovenkant van de site en de zoekmachine in de rechterbovenhoek om snel naar wat u geïnteresseerd bent, hebben we meer dan 500 tutorials dat bijna elk genre van software te dekken, hebben we gerealiseerd, I je hoeft alleen te zoeken voor hen en bekijk ze.

Gebruiksaanwijzing videotutorial.ro

Search Engine.
Als u bijvoorbeeld een probleem met Yahoo Messenger, kunt u in onze zoekmachine termen zoals Yahoo, Mess, Messenger, id puinhoop, multimess probleem boodschapper, boodschapper fout, enz. In te voeren, zult u zien dat u een keuze zal hebben.

Categorieën.
Als u de categorie drop-down te gebruiken, vinden ze de balk onder Homepage Categorieën: Office, Grafisch-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Veiligheid, Systeem, opslag, back-up, onder deze categorieën zijn georganiseerd sub-categorieën en sub-sub -categorii, dat is een meer accurate filtering. Om iets met betrekking tot Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën die u kunt de categorie leiden:InternetEr zullen andere subcategorieën waar je kiest openen Voice-chatVan daaruit kunt u op de subcategorie YahooTot slot, met deze filters komt op een pagina waar de enige items in verband met Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Archieven.
op archief U kunt al onze tutorials georganiseerd mooie dagen saptameni, maanden en jaren te vinden.
Alles is logisch, volg gewoon de logica.
Veel plezier!

door Cristian Cismaru

 

 


Related Tutorials


Over Cristian Cismaru

Ik hou van alles wat met IT&C te maken heeft, ik deel graag de ervaring en informatie die ik elke dag verzamel.
Leren als je leren!

Comments

 1. je_bogdan zei hij

  MOOI

  • je_bogdan zei hij

   je_bogdan:
   MOOI

   CRISTI Ik wil vragen of je weet waarom Windows 7 NU_MI MICROFONU een probleem is Windows ® VINDEN OF PC_UL?

   • AdrianGudus zei hij

    je_bogdanCristi Ik zou willen vragen of u weet waarom Windows 7 NU_MI MICROFONU een probleem is Windows ® VINDEN OF PC_UL?

    Wat betekent "kan mijn microfoon niet vinden" ???
    Geef, voordat u een vraag stelt, details over wat u probeerde te doen om het probleem op te lossen ...
    Weet u zeker dat u de nieuwste stuurprogramma's (de nieuwste / laatste) voor uw geluidskaart? weet je zeker dat de audio-driver voor uw model van placa.chip gewoon audio?
    Waar zet de microfoon in het toestel? in de voor-of achterkant van de behuizing?

 2. crystache2001 zei hij

  Hallo, een vraag die niets te subiect.A verander je speler omdat ik
  Ik kan niet alle vangsten door je te zien en te illustreren:

  "Http :/ / screensnapr.com / v / MGdVtv.jpg"
  Hier is een speler normaal screnshot met uw pagina

  En hier "

  "Http :/ / screensnapr.com / v / qcH3BE.jpg"

  is wat ik zie in je fullscren.Sper om een ​​aantal van die foto's te begrijpen.

  Beantwoord de rest alleen maar goed.

  • crystache2001:
   Hallo, een vraag die niets te subiect.A verander je speler omdat ik
   Ik kan niet alle vangsten door je te zien en te illustreren:

   "Http :/ / screensnapr.com / v / MGdVtv.jpg"
   Hier is een speler normaal screnshot met uw pagina

   En hier "

   "Http :/ / screensnapr.com / v / qcH3BE.jpg"

   is wat ik zie in je fullscren.Sper om een ​​aantal van die foto's te begrijpen.

   Beantwoord de rest alleen maar goed.

   Legen van de cache en terug te keren alles normaal.

 3. AdrianGudus zei hij

  crystache2001:

  Er is geen probleem met de speler ... uiteindelijk leegt de cache browserlui in geval van twijfel. Let op, als je leeg je cache voordat je dit doet, zorg ervoor dat u geen website videotutorial.ro openen in een tabblad.
  De schuld is alleen Christus, niet geïntegreerd ramen goed vast te leggen en gaf de "illusie" van onvolledige ...

  • AdrianGudus: Er is geen probleem met de speler ... uiteindelijk leegt de cache browserlui in geval van twijfel. Let op, als je leeg je cache voordat je dit doet, zorg ervoor dat u geen website videotutorial.ro openen in een tabblad.
   De schuld is alleen Christus, niet geïntegreerd ramen goed vast te leggen en gaf de "illusie" van onvolledige ...

   Het is niet mijn schuld, flash de schuld dat gaat war van tijd tot tijd, leegt de cache en alles wordt weer normaal.
   Vergeet niet om flash-cache, en dat moet worden geleegd.

 4. bogdanmos zei hij

  Hallo. Heeft u kon een tutorial doen met Joomla
  dank u

  • AdrianGudus zei hij

   bogdanmos:
   Hallo. Heeft u kon een tutorial doen met Joomla
   dank u

   Joomla schreef je in het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand en voer je gaf niet vinden?

  • bogdanmos:
   Hallo. Heeft u kon een tutorial doen met Joomla
   dank u

   Maaaan, we bijna 600 van tutorials, we weten niet ze voordat u een tutorial op de site moeten kijken om te zien of ik misschien al dat onderwerp gedaan.
   Gebruik gemaakt van de site zoekmachine, zal je versteld staan ​​hoeveel je kunt vinden.
   We werkten om ze te maken, en je een inspanning en zoek voor hen te maken, hoef ik niet naar iemand om u te dienen met koppelingen zitten.
   En wij op onze beurt, om ze te vinden met behulp van de zoekmachine of drop-down categorieën.

 5. Zeer goede tutorial. Ik wil graag dit onderwerp continuii, om ons te tonen dingen thema's en stuff ... Mltumesc mult1

  • BGD:
   Zeer goede tutorial. Ik wil graag dit onderwerp continuii, om ons te tonen dingen thema's en stuff ... Mltumesc mult1

   En ik wil, helaas niet iedereen is van dezelfde mening, niet te veel geïnteresseerd zijn in het creëren van een website / blog of toedienen van een server.

 6. Robert zei hij

  Ik maakte een verkeerde instelling en ik wil niet om te gaan en opnieuw in te stellen, maar niet weten hoe om te verwijderen van de database kan mij helpen?

  • Robert:
   Ik maakte een verkeerde instelling en ik wil niet om te gaan en opnieuw in te stellen, maar niet weten hoe om te verwijderen van de database kan mij helpen?

   Selecteer alles en geef in het vervolgkeuzemenu hieronder "Drop", bevestig dan en je bent klaar, je hebt de site vernietigd.

 7. Valentin zei hij

  Hallo Ik heb een vraag die niets te maken met de tutorial vandaag gepresenteerd heeft. Mijn vraag is in welk formaat om captures gemaakt met cantasia verschillende opnamen opslaan Ik redde alle formaten in Camtasia en het niet heeft gezien goede vangsten geen verandering is goed gezien, maar toen ik sparen voor bijvoorbeeld in HD niet zichtbaar goede. Please help me als je kan.
  Dank beste suteti.

  • Valentin:
   Hallo Ik heb een vraag die niets te maken met de tutorial vandaag gepresenteerd heeft. Mijn vraag is in welk formaat om captures gemaakt met cantasia verschillende opnamen opslaan Ik redde alle formaten in Camtasia en het niet heeft gezien goede vangsten geen verandering is goed gezien, maar toen ik sparen voor bijvoorbeeld in HD niet zichtbaar goede. Please help me als je kan.
   Dank beste suteti.

   Ik zal een tutorial snel Camtsia te maken en uit te leggen hoe de dingen zijn er, het is niet moeilijk te gebruiken, hoef je alleen maar een beetje voorzichtig en geduldig. De waarheid is dat er veel instellingen, vooral in 7, maar het is zo moeilijk.

   • Valentin zei hij

    Cristi-admin: Ik zal een tutorial snel Camtsia te maken en uit te leggen hoe de dingen zijn er, het is niet moeilijk te gebruiken, hoef je alleen maar een beetje voorzichtig en geduldig. De waarheid is dat er veel instellingen, vooral in 7, maar het is zo moeilijk.

    bedankt

   • stefan zei hij

    Cristi-admin: Ik zal een tutorial snel Camtsia te maken en uit te leggen hoe de dingen zijn er, het is niet moeilijk te gebruiken, hoef je alleen maar een beetje voorzichtig en geduldig. De waarheid is dat er veel instellingen, vooral in 7, maar het is zo moeilijk.

    En me dat ik de zorg over Camtasia zelfstudie

 8. Cristi Bravo, goede paarden uit te delen wat goed :))

 9. lucyana zei hij

  Ik weet niet wat het heeft, maar ik kan de site "http: // siteulul meu.ilive.ro/" niet openen of toegang krijgen tot FTP .. in het begin werkte het, maar nu werkt het niet…. Ik vraag me af waarom?

 10. Ik heb hetzelfde probleem met iLive ... In eerste instantie werkte het, maar nu heb ik geen toegang tot "http: // site-ul meu.ilive.ro/" noch de FTP!

 11. Hallo Cristi,

  Ik heb een probleem met de site, ik heb me geregistreerd.Ik heb het ftp-account op win spc precies gemaakt zoals je hebt laten zien, alleen dat ik niets op de pagina zie zoals jij, bijvoorbeeld met de configuratie om te starten en etc. die fase bleef ik, dus ik ga gewoon naar de site "http://zonepci.ilive.ro/" en… .is de pagina helemaal leeg. Ik heb geen advertentie of zoiets, maar schrijf zoiets als (INDEX OF /

  GEWIJZIGD ACHTERNAAM grootte beschrijving

  NEER EN SCHRIJF MEER bestuurders en een aantal parameters al het andere witte stof, wachten om me te helpen om u te helpen rog.Multumesc.

 12. bogdan zei hij

  hallo .. nadat ik WordPress lam per ongeluk verwijderd uit ftp .. nu als ik wil herinstalleren vertelt het me het Dja geïnstalleerd en hervestiging is om de database te verwijderen .. hoe dat te doen .. bedankt voor hulp

  • bogdan:
   hallo .. nadat ik WordPress lam per ongeluk verwijderd uit ftp .. nu als ik wil herinstalleren vertelt het me het Dja geïnstalleerd en hervestiging is om de database te verwijderen .. hoe dat te doen .. bedankt voor hulp

   Lees de bovenstaande opmerkingen.

 13. Robert zei hij

  Nu, dankzij uw hulp, gaat bijna alles heel goed met mij en ik dank u, maar ik heb nog een probleem, en dat is dat wanneer ik een artikel schrijf en de titel geef, er staat "
  Niet gevonden

  Sorry, de pagina die u zocht kon niet worden gevonden. Probeer een zoekopdracht. "
  en ik weet niet wat zijn bevestigd en ik doe nog steeds niet link opent artikel.

 14. SideBySide zei hij

  "Www.0adz.com" heeft 5 Gb gratis zonder advertenties + domeinnaam NAME.0adz.com
  Het zou leuk zijn om te doen en je Cristi een tutorial over.

 15. AdrianGudus zei hij

  Honderdduizenden mensen met problemen tutor Broeders met een tutorial komen niet uit je mond? Ik zeg dat voordat je de sites start, papa wat php, msql ... databases leert, die .... tevergeefs zullen Cristi Tutorials waar je op moet klikken, als je niet begrijpt wat er werkelijk gebeurt en wat doe het daar wanneer u klikt en installeert… u zult uw eigen site niet kunnen beheren. Ik zal over sites wrijven als het mogelijk is om het paard te muilkorven zonder een vinger te bewegen, zonder de BASIC-begrippen te kennen, zoiets is niet mogelijk. Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als er problemen optreden nadat je ongeveer 100 artikelen hebt geschreven? Wie kan je nog meer uit de problemen helpen? Wat ga je doen? de site verwijderen en helemaal opnieuw beginnen? :))))

 16. Marcel zei hij

  Hey, waarom niet naar de foto's uploaden door WordPress administratie paneel. Anders alles is ok!

 17. Robert zei hij

  Goed Fout titel meningsuiting, gratis subdomein, geen veld een groot verschil

 18. Romeo D zei hij

  Geachte Cristi,

  Gelieve zeer veel aan deze serie tutorials blijven.
  Ik heb een paar vragen: Ik kan multimedia Fiser niet uploaden (niet meer dan 10 MB) wordpress geeft me een fout.
  Ik wil ook vragen of het mogelijk is om AdSense te gebruiken op hun site zag ik wordpress plugin op adsense. ()

 19. Alexandru Ionut zei hij

  Ik kan hosten, en een counter strike server op een van 1gb ruimte?

 20. Cristi en ik verwacht een antwoord op mijn vraag, bedankt

 21. cata zei hij

  Als ik wil mijn mail die lijkt te sturen
  Het verzenden van het bericht is mislukt.
  Het bericht kon niet worden verzonden mail.ilive.ro Omdat verbinden met SMTP-server is mislukt. De server is misschien niet beschikbaar of weigert SMTP-verbindingen. Dat Controleer uw SMTP-serverinstellingen juist zijn en probeer het opnieuw, of neem contact op met de serverbeheerder.
  Weet niet waarom?

  • AdrianGudus zei hij

   cata:
   Als ik wil mijn mail die lijkt te sturen
   Het verzenden van het bericht is mislukt.
   Het bericht kon niet worden verzonden mail.ilive.ro Omdat verbinden met SMTP-server is mislukt. De server is misschien niet beschikbaar of weigert SMTP-verbindingen. Dat Controleer uw SMTP-serverinstellingen juist zijn en probeer het opnieuw, of neem contact op met de serverbeheerder.
   Weet niet waarom?

   Bekijk de head-to-tail tutorial zonder te scrollen, daar werd uitgelegd waarom en hoe ... In de tutorial werd getoond hoe je de mailclient configureert, je SMTP-server is verkeerd. Bekijk de tutorial en wees er zeker van, wees heel voorzichtig en scrol niet.

 22. Liviu Cretu zei hij

  Hello Cristi
  Goede tutorial!
  We hebben een contradictie: Portable WinSCP me niet aan bij allen.
  Niet in staat om bestanden van WordPresss hem. Plaatsgevonden, worden de bestanden in de submappen niet gekopieerd alle ftp-site
  Ik denk dat het een fout in de configuratie-programma, hoeft u niet een vinden. Eventuele suggesties?

  • AdrianGudus zei hij

   Liviu Cretu:
   Hello Cristi
   Goede tutorial!
   We hebben een contradictie: Portable WinSCP me niet aan bij allen.
   Niet in staat om bestanden van WordPresss hem. Plaatsgevonden, worden de bestanden in de submappen niet gekopieerd alle ftp-site
   Ik denk dat het een fout in de configuratie-programma, hoeft u niet een vinden. Eventuele suggesties?

   FileZilla Probeer een andere FTP-client, al zien we dat zelfstudie over. U vindt het zoekvak in de rechterbovenhoek zwarte rand.

 23. summer19 zei hij

  sal. Cristi gaf ik aan de database waar het zegt wachtwoord wijzigen en gaf het wachtwoord generatie. en nam Salvato. En hebben geen toegang tot de database. Wat kan ik doen?

 24. Tezeyss zei hij

  Bravo voor alles wat je weet niet eens wat dingen te verenigen

 25. Liviu Cretu zei hij

  hallo
  Uitstekende handleiding: Muren in de mond. Na de tweede poging installeerde ik WP op iLive.
  Je hebt helemaal gelijk: het is perfect WinSCP voor Windows. Ik probeerde FireFTP voor Mozilla en berechting van Total Commander. Ziet eruit als Norton Commander, maar is veel meer geëvolueerd.
  Bedankt voor elke les las ik met plezier, zelfs als ze overschreden die leeftijd.

 26. alex08 zei hij

  1. Zeer mooie les
  2. Helaas, nee ik niet naar bestanden ofwel mulimedia en lagere 1 mb uploaden.
  3. Helaas weten we niet waarom als je in de widgets verschijning vertelt me ​​om te schieten ze in beweging panelen slepen en neerzetten, maar ze zijn vergrendeld en kan niet houd ze elke hoe, en ik kan geen widgets toevoegen.
  Ik probeerde dit n keer het hele ding en ga niet. Als je een oplossing voor het, vertel me dat ik er niet in slagen hem het hoofd te geven over dit onderwerp
  En een ander ding dat ik heb gezien andere tutorials op wordpress en ik vond de oplossing

  • Romeo D zei hij

   alex08:
   1. Zeer mooie les
   2. Helaas, nee ik niet naar bestanden ofwel mulimedia en lagere 1 mb uploaden.
   3. Helaas weten we niet waarom als je in de widgets verschijning vertelt me ​​om te schieten ze in beweging panelen slepen en neerzetten, maar ze zijn vergrendeld en kan niet houd ze elke hoe, en ik kan geen widgets toevoegen.
   Ik probeerde dit n keer het hele ding en ga niet. Als je een oplossing voor het, vertel me dat ik er niet in slagen hem het hoofd te geven over dit onderwerp
   En een ander ding dat ik heb gezien andere tutorials op wordpress en ik vond de oplossing

   + Zelfde probleem als ik wil een artikel schrijven in het witte kader geeft niets, maar als ik op CTRL + zie schrijven (geselecteerd)
   Ik dacht dat het een bug en ik veegde en geïnstalleerde versie NL en al dezelfde problemen.

   Good luck!

   • Liviu Cretu zei hij

    Romeo D: Zelfde probleem + als ik wil een artikel in het witte kader zie niets schrijven, maar als je op Ctrl + zie schrijven (geselecteerd)
    Ik dacht dat het een bug en veegde Rosi versie die ik geïnstalleerd NL en allemaal dezelfde problemen.

    Good luck!

    Hoe heb je uiteindelijk het oplossen van de uitgifte van WordPress. I, over hetzelfde onderwerp, Ik bewerkte de database nadat ik gaf ze namen topics

    • Petrovi4 zei hij

     Liviu Cretu: Hoe heb je uiteindelijk het oplossen van de uitgifte van WordPress. I, over hetzelfde onderwerp, Ik bewerkte de database nadat ik gaf ze namen topics

     Hallo, Ik heb hetzelfde probleem, als ik wil cv schrijven iets niet zien, tenzij de smaken ctrl + a en als ik wil een nieuwe categorie te maken of een nieuw label werkt niet, weet iemand waarom? Bug op het eerste, maar ik dacht dat het al was De 3 dagen doen asa.si vandaag zag ik dat als ik klik op de naam van da berichten niet open posting geeft mij fout, deze zijn afkomstig uit de ilink've nooit gewerkt met wordpress ja ik kan niet probleme.daca hebben iemand mij helpen om dankbaar te zijn,
     Veel succes en maak me wat videotutorial teams

 27. Kreep zei hij

  dus de tutorial is erg goed, maar ik raakte eerst in de war waar Cristian WordPress al had geïnstalleerd. Ik begreep niet wat WordPress is? en hoe installeer ik het? dat ik alles heb gedaan wat daar staat en in winSCP heb ik 'www' alles ingevoerd dat in \ xampp \ htdocs \ joomla stond (ik speelde met joomla op localhost en ik wil de site doorgeven aan een host zodat ik de pc niet bewaar verlicht met shampoo). En als ik de site binnenkom, dat wil zeggen, op sitemeu.ilive.ro, krijg ik Database "Fout: Kan geen verbinding maken met de database: Kon geen verbinding maken met MySQL", kunt u me alsjeblieft helpen?

 28. Kreep zei hij

  komen met een aanvulling op mijn reactie: ik wil mijn website zetten localhost die wordt gemaakt Joomla de min pc om het op ftp hosting? pretty please als je een totorial over kan maken!

 29. Hagi zei hij

  Om 5:40 brak de film voor mij uit. Ik leed hetzelfde als Tony, die de vraag niet beantwoord kreeg omdat mensen het te druk hadden om andere vragen te beantwoorden zoals "waarom werkt mijn koptelefoon niet" of "Camtasia".
  "Http://urbanlife.ilive.ro/" <- "mijn site"

  PS: maak een tutorial over http://intreaba.videotutorial.ro/ wereldproblemen aan alleen post dingen over hoofdtelefoon of een sectie die spreekt van een onderwerp.

 30. Hagi zei hij

  Vanaf 5:40 werd de film voor mij afgesneden, omdat ik hetzelfde leed als Tony. Ik zou het personeel ook vragen om vragen over dit onderwerp te beantwoorden, niet alleen "Waarom werkt mijn koptelefoon niet" of "Wat heeft Camatsia"? ...................... <- "mijn site"

 31. Hagi zei hij

  Ik vergat te vermelden iets, moet je een tutorial doen op http://intreaba.videotutorial.ro/ . Op deze manier zullen mensen vragen stellen als "waarom werkt mijn huid niet" daar ..

 32. & 4dY zei hij

  Ik ben geen reclame die in het begin verschijnt

 33. & 4dY zei hij

  Me niet laat me maak een account aan Mozilla Thunderbird.

 34. dinca_florin_ionut zei hij

  Hallo ik heb een enorme verzoek I `ve maakte een game server FTP ilive.ro en toen ik op de game server verschijnt INDEX VAN naam, laatste kennisgeving, Apache / 1.3.42 1 Port Server at ilive80.ilive.ro kan iemand mij helpen .. Zoals ik al zei om mij te laten verschijnen .. Server-

  • paul zei hij

   Hetzelfde probleem voor mij, lijkt Ik OFF INDEX naam ... etc, waar ik verkeerd?
   Dank als je me daarom kan vertellen de stappen in de tutorial cineva.Am, allemaal ok, maar hier waar de film brak.
   Nogmaals bedankt voor een uitleg.

   dinca_florin_ionut:
   Hallo ik heb een enorme verzoek I `ve maakte een game server FTP ilive.ro en toen ik op de game server verschijnt INDEX VAN naam, laatste kennisgeving, Apache / 1.3.42 1 Port Server at ilive80.ilive.ro kan iemand mij helpen .. Zoals ik al zei om mij te laten verschijnen .. Server-

   • paul zei hij

    opgelost.
    wordpress bestand moet worden geplaatst in de root www.

    paul:
    Hetzelfde probleem voor mij, lijkt Ik OFF INDEX naam ... etc, waar ik verkeerd?
    Dank als u mij kan vertellen de stappen in de tutorial cineva.Am resultaat, alles ok maar hier waar de film brak.
    Nogmaals bedankt voor een uitleg.

  • paul zei hij

   wordpress download op ro.wordpress.org

   www-bestand en upload het naar de root (de rechterzijde in WinSCP) Je bedoelt dit als in zelfstudie map verplaatst alle wordpress niet alleen continutul.Spor!

   dinca_florin_ionut:
   Hallo ik heb een enorme verzoek I `ve maakte een game server FTP ilive.ro en toen ik op de game server verschijnt INDEX VAN naam, laatste kennisgeving, Apache / 1.3.42 1 Port Server at ilive80.ilive.ro kan iemand mij helpen .. Zoals ik al zei om mij te laten verschijnen .. Server-

 35. Costel zei hij

  Bedankt!
  Dit is de eerste keer dat je FTP gebruiken.
  Ik slaagde erin, dankzij u, om WordPress te installeren op ilive.ro
  Automatische blog, postte ik een mediabestand zonder FTP.
  Dit werkt niet zonder FTP.
  Ik kijk tutorials ouder bericht om te zien hoe de media-bestanden via FTP.
  Nog steeds niet weet hoe je een knop zetten dat wanneer u klikt, de optie om het venster te downloaden verschijnt, zoals weergegeven in het downloaden van programma's van de host servers.
  Bij voorbaat dank voor het antwoord op dit probleem.
  Gezondheid!

 36. Costel zei hij

  Nee FTP, kan niets doen op WP platform ilive.ro geïnstalleerd
  Er zijn geen artikelen, geen pagina's, geen media (ie niets), kunt u niet plaatsen.
  Ook zijn de vleugels niet allemaal, het is een thema ...
  De WP automatisch, gebaseerd, kan alles doen en er is geen reclame.
  Ongemak, ik denk dat het gebrek aan opslagruimte.
  WP.ro website, alle werkzaamheden aan ilive.ro, werkt niets.
  Wat is het voordeel van de overgang van de ilive.ro wordpress.ro?
  Sorry wantrouwen vooruit, maar ik zag niet hoe iets te plaatsen op ilive.ro
  Alstublieft, toon ons, hoe kunnen we plaatsen op ilive.ro
  Bedankt!

 37. Danxia zei hij

  Groet. Ik volgde alle stappen in de tutorial en ik leverde geen resultaat op de vraag foto's uploaden
  Ik maakte een film die elke stap laten zien. Ik hoop dat er geen regel over het plaatsen van links schenden
  In de video al installeerde ik Wp testen na de installatie en reset database te herstellen
  http://youtu.be/X47pLlWtWxc
  Kunt u mij zeggen waar ik verkeerd ben
  U kunt uw post interesseert mij het beste antwoord te verwijderen

 38. Costel zei hij

  Het beweegt heel langzaam.
  Geplaatst in het bewerken, er is niets. Als u de muis voorbij, ziet en tekst.
  Ik iets gepost nadat ik gaf maximale privileges.
  Hoe ziet u de tekst, wanneer u een bericht bewerken?
  Alsjeblieft, antwoord ons!
  Dank je wel!

 39. Danxia zei hij

  Het probleem is het creëren van een tekst op de host, heb ik er zelf geweest.
  Aan de andere Roemeense gastheer en gaat naar media-inhoud te maken aan uplodezi een foto, niet van plan om video's gehost in de 1 GB aanbiedingen plaatsen. Uplodatu Video's gaan, maar kan niet worden ingediend door middel van virale media player van longtail.
  Ik koos voor een buitenlandse gastheer en alles gaat foto's video's.
  Is het waar dat "niet de schuld van degenen die ter beschikking hostingu, maar degenen die het gebruiken, omdat ze niet weten hoe het te gebruiken", maar ik nieuwsgierig zou zijn als mensen een tutorial zou doen op videotutorial.ro "1 GB ruimte en gratis domeinnaam iLink-integratie van multimedia-inhoud in foto's, viral video media player. "
  En zo concluderen de serie "Hoe maak je een website te maken ...." omdat de volledige suite van tutorials die volgen alle of de meeste wordpress + gastheer + gastheer + video op uw foto's.

  • Costel zei hij

   Danxia:
   Het probleem is het creëren van een tekst op de host, heb ik er zelf geweest.
   Aan de andere Roemeense gastheer en gaat naar media-inhoud te maken aan uplodezi een foto, niet van plan om video's gehost in de 1 GB aanbiedingen plaatsen. Uplodatu Video's gaan, maar kan niet worden ingediend door middel van virale media player van longtail.
   Ik koos voor een buitenlandse gastheer en alles gaat foto's video's.
   Is het waar dat "niet de schuld van degenen die ter beschikking hostingu, maar degenen die het gebruiken, omdat ze niet weten hoe het te gebruiken", maar ik nieuwsgierig zou zijn als mensen een tutorial zou doen op videotutorial.ro "1 GB ruimte en gratis domeinnaam iLink-integratie van multimedia-inhoud in foto's, viral video media player. "
   En zo concluderen de serie "Hoe maak je een website te maken ...." omdat de volledige suite van tutorials die volgen alle of de meeste wordpress + gastheer + gastheer + video op uw foto's.

   Onderschrijven wat je zegt alsjeblieft Christus, om het lesprogramma over ilink af te ronden!

   Dank je wel!

 40. Danxia zei hij

  Ik eindelijk in geslaagd om een ​​film te publiceren, maar in een site.
  Ik probeerde de wordpress editor vanwege problemen van de werkgelegenheid en de gemiddelde upload problemen die maken me opgeven ilive.

 41. Florin Andrei zei hij

  E subdomein geen ruimte. Je echt niet beseffen het enorme verschil tussen hen? Verkeerd geïnformeerd de wereld.

 42. Geani zei hij

  zetten ze op de site server een zip map cs.adica

 43. Cristian zei hij

  Ik erin geslaagd om rekening te maken bij ilive website, mijn vraag is, hoe ver omhoog op de site bijvoorbeeld korte films gemaakt door mij, hoe kan ik plaatsen de naam erop, zoals de hierboven jouwe als je Handige contactgegevens linux etc dan binnen inhoud, en je doet een tutorial voor dit, tot mijn schande geen foto's te zetten op ilive niet weet waar ik het gemaakt, heb ik geprobeerd om een ​​knop te maken en als ik de www we WinSCP gepost video's, maar niets leek op mijn site ....

  bedankt

  • AdrianGudus zei hij

   Cristian:
   Ik erin geslaagd om rekening te maken bij ilive website, mijn vraag is, hoe ver omhoog op de site bijvoorbeeld korte films gemaakt door mij, hoe kan ik plaatsen de naam erop, zoals de hierboven jouwe als je Handige contactgegevens linux etc dan binnen inhoud, en je doet een tutorial voor dit, tot mijn schande geen foto's te zetten op ilive niet weet waar ik het gemaakt, heb ik geprobeerd om een ​​knop te maken en als ik de www we WinSCP gepost video's, maar niets leek op mijn site ....

   bedankt

   Bekijk de reeks tutorials over "hoe je een site helemaal opnieuw kunt maken" heeft 6 afleveringen… schrijf op in het zoekvak aan de rechterkant: hoe je een site maakt vanaf het begin deel 1, voer in en je zult de tutorial vinden. Je kunt de andere afleveringen op dezelfde manier vinden als het nummer van de aflevering wanneer je zoekt naar Ex: deel 2, deel 3 enzovoort ...

 44. Tiberiu zei hij

  Hello! Dus ik heb alle stappen werkte perfect gastheer totdat BOOM! Ga niet ... Op FileZilla FTP:

  Status: verbinding maken met 86.55.1.30:21 ...
  Status: de poging om verbinding te maken met "ECONNREFUSED - Verbinding geweigerd door server" is mislukt.
  Fout: Kan niet verbinden met server

  In WinSCP:

  Geen verbinding maken omdat de doelcomputer Refused het actief.
  Verbinding mislukt.

  Wat kan ik doen?

  • Tiberiu:
   Hello! Dus ik heb alle stappen werkte perfect gastheer totdat BOOM! Ga niet ... Op FileZilla FTP:

   Status: Verbinding maken 86.55.1.30: 21 ...
   Status: Verbinding poging om "ECONNREFUSED - Verbinding geweigerd door server" is mislukt.
   Fout: Kan niet verbinden met server

   In WinSCP:

   Geen verbinding maken omdat de doelcomputer Refused het actief.
   Verbinding mislukt.

   Wat kan ik doen?

   Precies hetzelfde probleem dat ik heb en ik weet iemand wat er gebeurt?

 45. Snipers zei hij

  Sorry dat ik geen verbinding met de FTP-account.

 46. florijn zei hij

  Ilive server in 5 werkdagen 3 niet beschikbaar is en het meer zo, geef fouten katastrofisch!

 47. cristi zei hij

  Weet iemand wat reden dat ik schrijf de naam van mijn site en geef Enter mijn schrijven lijkt Index van het eerste woord en druk waar ze de site kunt bekijken dan. Waarom is dat? Waarom niet direct naar de website en het lijkt?
  Dank u.
  ps Ik kan nauwelijks leren om een ​​website te maken, dus ik weet niet hoe.

 48. Hoi Cristi, please help me, ik heb een site ilive gedaan, net zoals je deed in de tutorial, ondertussen postte ik iets, en vandaag de dag wanneer u de site die ik wit scherm verschijnt openen, gaan in ilive phpMyAdmin geeft me deze fout Kan sessie niet starten zonder fouten, kijk dan fouten Gezien in uw PHP en / of webserver logbestand en je PHP-installatie goed te configureren.

  Wat kan ik doen? Hoe kan ik dit probleem oplossen? Ik gebruik WinSCP als je door de manier, u kunt invoeren?

  Heel erg bedankt voor uw hulp.

 49. Merk op dat als je zegt dat het probleem is niet zout deze sectie hulp iedereen die je helpen met iets ergste is dat mijn reactie is verwijderd en niet meer te zien hier.

  Terugkomend op mijn probleem, ik maakte een website met uw hulp op ilive, met WinSCP, enige probleem is dat ik kan krijgen in phpMyAdmin, en geeft de volgende foutmelding: Kan sessie niet starten zonder fouten, kijk dan fouten Gezien in uw PHP en / of webserver logbestand en je PHP-installatie goed te configureren.

  Wat kan ik doen? Ik vermeld dat dit gisteren gebeurde op 11.08.2011, en vandaag 12.08.2011 wil ik phpmyadmin invoeren en mijn gebruikersnaam en wachtwoord verschijnen, ik voer ze in, ik voer in en niets ... ze blijven hetzelfde.

  Please help me.

 50. Hallo Cristi.
  Mijn excuses voor het schrijven van deze recensie, maar ik probeerde om mijn commentaar te kunnen schrijven op de websites doos van u op de site, maar hebben te veel commentaar en mijn reactie kon niet worden ingediend, dan kunt u mij en de ziel te helpen me met een probleem.

  Gestuit op een zeer moeilijk en ik weet niet hoe uit te komen, en zeker al mijn werk zal in de prullenbak worden gegooid, want ik ben niet goed om het te repareren.

  Ik maakte een website ilive.ro tussentijd heb ik gewerkt aan het genoeg om zichzelf en anderen te adverteren, kan vandaag helaas niet ingaan op alle in hem, verdween hij .... is 0 databank, en ontvangt het volgende bericht: De extra functies voor het werken met gekoppelde tabellen zijn uitgeschakeld. Om erachter te komen waarom klik hier.
  En als ik hier klik, krijg ik de volgende foutmeldingen: $ cfg ['Servers'] [$ i] ['pmadb']… niet OK [Documentatie]
  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['relatie']… niet OK [Documentatie]
  Algemeen Relatie kenmerken: Uitgeschakeld

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['table_info']… niet OK [Documentatie]
  Scherm Kenmerken: Uitgeschakeld

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['table_coords']… niet OK [Documentatie]
  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['pdf_pages']… niet OK [Documentatie]
  Creatie van PDF's: Gehandicapten

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['column_info']… niet OK [Documentatie]
  Tonen Column Reacties: Uitgeschakeld
  Browser transformatie: Uitgeschakeld

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['bookmarktable']… niet OK [Documentatie]
  Bookmark SQL-query: lichamelijke

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['geschiedenis']… niet OK [Documentatie]
  SQL-geschiedenis: Uitgeschakeld

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['designer_coords']… niet OK [Documentatie]
  Ontwerper: Uitgeschakeld

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['tracking']… niet OK [Documentatie]
  Tracking: Uitgeschakeld

  Ik keek op google hoe het te repareren, maar kent me niet, mijn vraag is, kun je me helpen? Kan naar mijn pc met teamviwer en zo ja, hoeveel zou het kosten om te zetten mijn u alleen problemen hebben met het?
  Als je me kan vertellen een prijs en als ik geld heb zal ik contact met u eventueel geef je gebruikersnaam wachtwoord, ik vertrouw hem en ik doe.

  Wachten op een antwoord.

  Dank u, en mijn oprechte felicitaties voor alles wat je hier doet, ik hoop dat deze site te lang open te blijven, dus we moeten leren.

  Pretty please help me.

 51. Danielus zei hij

  ILink GOEDE MENSEN ef problematisch.
  Ik heb al gaf hem mijn niet bat hoofd.
  90% van wat niet werkt is omdat de gastheer.
  Dit gaat niet over tutorialu.

 52. antonio zei hij

  JE KUNT NIETS ANDERS DOEN, OMDAT DE SERVER UIT DE GRATIS SECTIE IS GEBRACHT, DUS WERKEN WE BINNENKORT AAN DE ILINK-SITE OP DE GRATIS SECTIE. HIJ HEEFT GEEN INKOMEN, OF IETS ZOALS HIJ VERTELDE, SOMMIG ONGEZONDEN EN IK BEN ERG BOOS, OMDAT IK OP DIE SITE 4 MAANDEN WERKTE EN ... OM ZONDER HEM TE VERBLIJVEN ... HET IS HARD. OVERTUIG HEN.

 53. Titi schudden zei hij

  Hoewel het een ander artikel is, heeft het dezelfde tutorial als een ouder artikel "https://www.videotutorial.ro/?p=5984". Waarom heb je dezelfde video-tutorial in twee verschillende artikelen geplaatst?

 54. Titi schudden:
  Hoewel het een ander artikel heeft dezelfde handleiding van een oudere artikel "https://www.videotutorial.ro/?p=5984" waarom u dezelfde videotutorial in twee verschillende geplaatst?

  Dank dat je hebt gezegd, ik het probleem opgelost, nu is het portrivit leerprogramma op deze pagina.

 55. Cristian Cismaru zei hij

  waarom niet naar server counter strike op die ruimte van 1gb hostest ??

 56. Geani zei hij

  zoals op de site server cs.adica een mp3, zip, etc mp4

 57. prijs zei hij

  je maakte een screenshot en link is:
  http://screensnapr.com/v/AFe4ca.jpg

 58. cacao zei hij

  Het is niet mijn schuld, flash de schuld dat gaat war van tijd tot tijd, leegt de cache en alles wordt weer normaal.
  Vergeet niet om flash-cache, en dat moet worden geleegd.
  Cache om SWF-bestanden flash is 80

 59. COLO zei hij

  Waarom?
  Ik wil een printscreen maken met de PrtScr-toets en opslaan als png en dan met een beeldweergaveprogramma of (druk op prtscr, open verf, plak, sla op als jpeg, upload hier ...).
  wat doet het ?????????????? 😀 😛: NIETS

Spreek je gedachten

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.